Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki drogozik, úgy értem...

Ha valaki drogozik, úgy értem heroint használ akkor miért megy úgy tönkre?

Figyelt kérdés

Pl. itt vannak képek:

[link]

[link]

mitől sebesednek ki így az arcok?

2012. jún. 18. 00:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel szinte már nincs immunrendszerük minden fertőzés nagyon erősen jelentkezik. Egy kis pattanásból vagy szunyogcsípésből is tályog lesz
2012. jún. 18. 00:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, erre nem is gondoltam, mert a képekből nézve meg ahogy olvastam róla 1 hónap alatt tönkre mennek, de azt sose írják, hogy mitől lettek a kiőtések a kék zöld foltok stb. köszi :)
2012. jún. 18. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen drogok sokféle módon károsítják az idegrendszert, például a jelátviteli folyamatokat is gátolhatják. Ezáltal gyengül az immunválasz is.
2012. jún. 18. 01:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nézd ezt végig, nagyon tanulságos Dok.film!

http://www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5Jk8

2012. jún. 18. 01:32
 5/10 anonim válasza:
Nagyon jó videó amit az utolsó hozzászóló linkelt, tényleg nagyon tanulságos, érdemes végignézni.
2012. jún. 18. 01:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett a videó, vagyis nem tetszett, de örülök, hogy láthattam hogy hogyan élnek, köszönöm :)
2012. jún. 19. 12:39
 7/10 anonim válasza:
Nem gáz, ha még ehhez hozzászólok pedig már nem aktuális? Mindegy a lényeg a kérdésre a rendes válasz: Igen, elég gyakran egy kisebb seb is hatalmas károkat okozhat a heroinisták testrészein, de az igazi oka az, hogy egy idő után úgy tönkremegy az agyuk, hogy a bőrük alatt is fehér port látnak, és kaparni kezdik. A bőrük alá képzelt élősködőkről nem is beszélve amit szintén így akarnak eltüntetni onnan. Sajnos találkoztam ilyen esettel. Nem kívánom senkinek a látványt.
2012. júl. 21. 22:59
 8/10 anonim válasza:

azért mennek úgy tönkre mert amit heroin néven adnak nekik az nem tiszta hanem különböző anyagyokat raknak hozzá hogy több legyen haszon szerzés miatt. és ezt nyomják a vénájukba ez igy nagyon káros,

meg azt is hallottam hogy ha valaki tiszta heroint tud szerezni azt nem a heroin teszi tönkre hanem annak hiánya ha nincs anyag kattog idegeskedik és jön a megvonás ami fizikai és lelki egyaránt és ez is tönkre teszi őket ,igazából nem a heroin teszi őket tönkre hanem annak hiánya

2012. okt. 25. 15:39
 9/10 anonim válasza:
ne haragudj biztos nem aktuális már a kérdés, de a két képen amit belinkeltél nem heroinfüggők vannak, hanem metamfetamin függők. Lehet aztán hülyeséget mondok és a kettő egy és ugyan az, de láttam már ezeket a képeket és akkor a metamfetaminhoz mutogatták.
2013. febr. 18. 17:45
 10/10 anonim válasza:
a heroinistáknak alapból azért is sebesedik ki a bőrük, mert az cucc hisztamint szabadít fel a szervezetben, amitől nonstop vakaróznak.
2015. jún. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!