Hellosztok kérdése:
A bepanthen pluszt ugyan úhy használ hatom pelenkázáskor?
Figyelt kérdés
pelenkázáskor ugyan ugy be kenhetem a bepanthen pluszal mint a a simával???2012. máj. 4. 00:24
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam (ugyan úgy)
2012. máj. 4. 00:50
2/4 anonim válasza:
Kicsit erős ez a krém szerintem, nekem az a tapasztalatom, h nehezen szívódik fel és bepállik tőle a baba feneke.
Arra álltam rá most - és csak egy tipp. hogy amikor pirosas/ kiütéses a popó - akkor pelenkakrémet teszek rá vékonyan, amikor meg szép tiszta - csak egy kevés folyékony hintőport, és így nem terhelem a kisbabám amúgy is érzékeny bőrét.
Mindennőnek oldalról veszem ezeket és nagyon beváltak, mert alig van bennük cink oxid...
3/4 A kérdező kommentje:
okés köszi szépen :)
2012. máj. 5. 10:47
4/4 anonim válasza:
Nincs mit, anno nekem is jól jött, amikor leírták a tapasztalatokat anyukák.
Remélem, segítenek ez a krémek,
majd írd meg mi volt a tapasztalatod.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!