Nekten nincs ilyen rossz érzésetek a vasárnappal kapcsolatban? Egyszerűen már szombaton rosszul vagyok, hogy másnap vasárnap az utolsó szabadnap. Ti hogy vagytok ezzel?
nekem is mindig pénték délután volt a kedvencem. meg estleg még szombat délelött.
de mondjuk most mindegy mert nyáriszünet van, mindennap ugyanolyan:)
Inkább ahelyett,hogy itt ülsz a gép előtt,menj ki a szabadba,jó idő van,most még az eső sem esik,ami idén nyáron ritka!
Próbáljátok kihasználni hogy szünet van.Más szobafogságban van,ti meg nyavalyogtok,hogy nincs mit csinálni...
NYOMÁS KIFELÉ,IRÁNY A STRAND!!!
nekem addig volt rossz a vasárnap, amíg suliba jártam, mert akkor bennem is a "jajj holnap suli" érzés volt :S
de most, hogy utolsó éves fősulis leszek, kevés órám lesz, már idén sem volt sok, így vasárnap nem feltétlen lesz rossz :) viszont diákmelózóm, ami össze-vissza van, elvileg szombat-vasárnap dolgozni fogok...nah ilyen értelemben véve kicsit rossz érzésem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!