Én 17 vagyok ő pedig 16 és még alacsony is(én is alacsony vok de ő sztem pár centivel kisebb nálam)..meg nem olyan érett feje van.:P Eléggé adok mások véleményére a környezetemben és sztem eléggé furcsálnák ha össze jönnék vele. De nekem bejön. Vmi tipp? :)
x*rd le a többieket, és valósítsd meg a vágyaidat! :D
2012. jún. 17. 13:06
2/7 anonim válasza:
Egy év??? Az semmi. Szerintem még a 4-5 év is normális (egyetemen sok ilyen van). Egyébként nagyszüleim között 9 év van, és 60 éve működik a házasságuk.
2012. jún. 17. 16:07
3/7 anonim válasza:
Hidd el ,hogy az embereknek nem is fog feltünni.xd Nekem a bátyám 23, a felesége pedig 24 és remekül megvannak.:) (És az emberek még egy rossz szót nem mondtak amiatt az 1 év alatt.) Az a lényeg ,hogy neked tessen! Vagy inkább járnál valami olyan pasival aki neked totál nem jön be csak mert a többinek az tetszik?:) Szerintem egy próbát meg ér simán.:) Elvégre nem házasodni készültök. Ha meg majd mégis zavar a dolog akkor vége és ennyi volt.
2012. jún. 17. 20:10
4/7 anonim válasza:
Én 16 voltam mikor osszejottem a 18 eves baratnommel es 0,5-1 centivel alacsonyabb is vagyok :) Mindmaig nagyon jol elvagyunk es mivelhogy en komolyabb vagyok ő pedig bolondosabb, mindig is illettünk szerintem egymáshoz. nem volt semmi probléma. Mindmáig együtt vagyunk :)
24/F
2012. jún. 18. 17:56
5/7 A kérdező kommentje:
:D ez jóó..köszi mindenkinek
2012. jún. 18. 17:59
6/7 anonim válasza:
2. kommentelő!
4-5 év teljesen normális, 9 is, de úgy, ha a nő a fiatalabb!!! Én nem jönnék össze még 1 hónappal fiatalabb pasival sem, csak ha tényleg szeretném, de te nem szereted. Ha tényleg szeretnéd, ne érdekelne mások véleménye.
2012. jún. 19. 19:15
7/7 anonim válasza:
Én és a barátom között több mint 2 év van..ő is alacsonyabb volt nálam, de mára már több mint 1 fejjel magasabb. én meg nem növök :D Nagyon Szeretjük egymást..ő vicces , de van mikor komoly..Én meg bolondosabb vagyok.Össze illünk.és nem is tűnik fiatalabbnak.Szóval nem gáz..Hajrá :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!