Szerettek meztelenek lenni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 01:27
21/30 anonim válasza:
Szeretek, engem nem zavar ha otthon van valaki.
22/30 anonim válasza:
igen szeretek,főleg a barátnőmmel
24/30 anonim válasza:
igen nagyon szeretek+nyalakodni :$
25/30 anonim válasza:
Igen szeretek, nyáron otthon csak meztelen, télen a szaunába, meg ha eljutunk jó nudista programokra.
26/30 anonim válasza:
Apámmal élek, egyikünket sem zavarja, ha a másik meztelen, én pedig szinte mindg meztelenül vagyok otthon, ki nem állhatok ruhában lenni. Tornázni is így szoktam.
17/L
27/30 anonim válasza:
Mivel naturisták vagyunk a menyasszonyommal a válasz igen :) Sokkal kényelmesebb, nem vág be a ruha sehová,nem gyűrődik meg, nem izzadsz bele. 29/F
28/30 anonim válasza:
nem és akkor is kínosan érzem magam amikor fürdök
29/30 anonim válasza:
Szeretek, itthon mindig meztelen vagyok.
15/L
30/30 anonim válasza:
igen,nagyon szeretek :D sokkal felszabadultabbnak és szabadabbnak érzem úgy magam :D xD.nagyon jó érzés,csakhát olyan szégyenlős vagyok,hogy nemigazán szeretném,ha más így észrevenne.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!