Szerinted sokat eszek?
10 orakkor:a suliba egy szelet kenyer(mikor milyen)
3 orakkor: egy tanyer leves
5 orakkor:valami edesseg (egy joe napolyt szoktam)
7-8 orakkor :megint leves vagy kenyer
oszinten!!!!....es azt is ird le hogy te mennyit eszel...
koszonom szepen!!:D
Sokat eszel!!!! ÚRISTEN!!! Biztos úgy nézel ki mint Jabba!
Én már azon a szinten tartok a fogyókúránál, hogy elég egy mély lélegzetet vennem az étel fölött, és már jól lakok. De már úgyis mind1, elértem az álom súlyom, másfél kiló :))
nem eszel sokat
nem tudom hogy nézel ki és mi a célod, de ez nagyon kevés. Ha fogyókúrázol, javaslom, hogy nézz utána egy normális étrendnek és testmozgással próbálj fogyni, ne koplalással.
Nem eszel sokat, viszont nagyon egészségtelenül. Hol a zöldség, gyümölcs, fehérje?!
Én reggel eszek itthon egy szelet kenyeret sonkával, sajttal, paradicsommal, paprikával, uborkával, vagy egy joghurtot zabpehellyel.
Tízóraira eszek a suliba egy szendvicset sonkával vagy szalámival, paprikával, uborkával, vagy egy müzli és egy alma (vagy más gyümölcs).
Ebédre mindig azt eszek, amit anyum főz. Általában egy tányér leves és második (hús+köret, főzelék, tészta, mikor mi).
Délután csak valami könnyűt eszek pl. gyümölcs, joghurt, néha egy kis csoki vagy keksz.
Vacsorára változó, hogy mit eszek, általában egy kis szelet kenyeret sonkával, sajttal, zöldségekkel.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!