Csajok! Szeretnétek olyan pasit mint Edward Cullen? Feltéve, hogy ne faljon fel (:
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 22:28
21/33 anonim válasza:
Most épp ott tartok, hogy CSAK olyat szeretnék... Külsőre (Robert) és belsőre is tökéletes számomra! :)
22/33 anonim válasza:
Persze hogy szeretnék ez nem kérdés!!!
Amugy is minden álmom hogy vámpír legyek :)
23/33 anonim válasza:
Igen,igen,igen!!!!:)) És Jacob is jöhet! :))
24/33 anonim válasza:
Hát. Igen! Csak ilyen pasi kéne, mint ő. Énis akarok egy ilyen védelmező, édes tökéletességet, aki mindig ottvan, ha szükség van rá, meg ha nem akkor is :D Ő olyan régimódú gentleman, aki képes lenne bármit megtenni szerelméért, hűséges, és rá sem néz a többiekre, ráadásul saját magával is harcol, nehogy megölje Bellát.És, még altatódalt is ír neki, és majd belehal ha nem lehet vele. Ki ne szeretne egy ilyet?(:
25/33 anonim válasza:
pl. Én =) Én sikítva rohannék a világból ha ennyire "rám lenne mászva". Külsőre sem jön be. Inkább Kallen Lutz. =) De hát mindenki más. És ez így jó.
26/33 anonim válasza:
Naná...naon imádom...olyan arii...meg cuki...meg jó pasiii <3
27/33 anonim válasza:
Úristen.. IGEN! Bármit megadnék.. A könyvben szereplő Edward számomra a tökéletesség és Robertet se dobnám el magamtól! :P Amúgy pont úgy vagyok mint az egyik válaszoló.. Mióta olvastam a könyvet és láttam a filmet, egyszerűen nem kell senki.. Még az se akibe eddig totál bele voltam esve. :D Mindenhol Edward Cullen-t kutatom! :)
28/33 anonim válasza:
Persze hogy szeretném,ki ne szeretné?:"D De Jacobot se utasítanám el :D:))
29/33 anonim válasza:
ha odafigyelsz a filmre,Edwardban mindent csábítónak találsz...a hangja,az illata(nem mintha rá lenne szorulva xD )de ez így van,mivel vámpír :)
I <3 Cullen's ^^
30/33 anonim válasza:
Akkor engem Alice<3 illata vonz, csábít meg minden:) Témáznám 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!