Csajok! Szeretnétek olyan pasit mint Edward Cullen? Feltéve, hogy ne faljon fel (:
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 22:28
1/33 anonim válasza:
Szerintem ő csúnya. Olyan Király viktor feje van, ami hááát.
Amúgy id nekem túl elvont, magába forduló.
2/33 anonim válasza:
nekem a izé kell:D jacob, vagy ki az isten.
3/33 anonim válasza:
Edward Cullen nem a kimondottan helyes, a legtöbb csaj azért "esik" bele mert hogy olyan elérhetetlen és odaadó szerelmet táplál Bella iránt amit az emberek többsége nem tud adni.
4/33 anonim válasza:
Hááát nekem nem jön be. Jacob annál inkább :D
5/33 anonim válasza:
fhuuu.. nekem bejön. :D:D:D(L)(L)(L) sőőőt Eric is.. aza kis japán fiú. :) meg a doktor. :D:D már 3x megnéztem a filmet.. de még megfogom vagy 5x nézni.. meg a könyvet is elkezdem olvasni hamarosan.xD
6/33 anonim válasza:
Külsőre nem tetszik, belsőre csak egy nyálas kisfiúnak tűnik ami szintén nem jön be. Szóval inkább kihagynám.
7/33 anonim válasza:
Igazából nem tetszik egyik se különösebben. Viszont a film jó meg a könyv is, csak sajnálom hogy a filmből sok jó részt kihagytak ami a könyvben benne volt.
De azért jó pasi Jasper és Emmett meg Edward is és Carlisle is.(mondjuk nekem eddig Emmett fel sem tűnt de ezen a képen:D [link]
8/33 anonim válasza:
Én nem. Nekem nem szimpatikus, bár lehet jófej.
Meghagyom neked.... nektek...
9/33 anonim válasza:
Hááát nem rossz de nekem is inkább Jacob jön be. :)
10/33 anonim válasza:
Na már most Edward Cullen vagy Robert Pattison?
Mert Edward sokkal helyesebbnek van megírva, és igen, őt azért bírnám:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!