Ebay csomagkövetés, hogyan?
Gondolom mert ha megkaptad vissza kell igazolnod, hogy megvan. Ha nem kapod meg akkor meg azt hogy nem kaptad meg.
Most semmit nem kell tenned csak várni rá.
Sziasztok!
Én vegyesen rendelek az Ebay-ről, illetve az aliexpress.com-rol.
Az aliexpress-en sokszor olcsóbban találom meg ugyan azt a terméket, mint az Ebay-en, ráadásul erőszertettebben adnak fel regisztrált csomagot, amiket nyomon lehet követni.
érdemes azzal kezdeni, hogy megnézzük mi a végződése a csomagszámnak, CN, SE, NL. érthetően ezek azt jelzik, hogy melyik országon keresztül kapjuk meg a csomagot. Ugyanis valamiért van egy olyan törvény Kínában, hogy elemet, akkumulátort nem küldhetnek közvetlenül nekünk, ezért ilyen alternatívákat találnak ki.
Az SE-re végződő csomagokat itt lehet nyomonkövetni:
Az NL-t:
A CN-t a magyar posta oldalán is figyelhetjük:
Célországba elküldve (1-2hét)
Célországba megérkezett: 5napon belül kiszállítja a postás.
Megjegyzés...
Csak az R betűvel kezdődő csomagszámokra lehet keresni.
Az alábbi címen a legtöbb csomagszámot egységesen nyomon lehet követni. Vagyis elég 1 címet megjegyezni, elmenteni a kedvencek közé:
Klikk a középen lévő kék UPU logóra, majd fehér mezőbe írjuk be a csomagszámot, végül piros Track keresővel indítsuk el a keresést.
Sziasztok én is rendeltem egy csomagot tartalma egy laptophoz töltő de viszont én most rendeltem először és nem tudom meg nézni hogy merre jár elvileg holnap kell megjönnie
2020.02.06-ÁN
Nekem csak számok vannak nincsenek betűk ( csomag szám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!