Milyen ruha van most rajtad?
Figyelt kérdés
Szín,fazon,anyag..sb.2009. júl. 4. 15:46
11/27 anonim válasza:
rajtam egy kék kockás rövidnadrág, fekete bikinefelső, no meg zokni :D
iszonyú meleg van,de zokni nélkül nem bírok ellenni:P
12/27 anonim válasza:
Rajtam egy rózsaszín nyakbakötös pamut felső melltartó nélkül,és egy sárga színű,fodros tundra bugyi ezüst cicával az elején :-D
23/L
13/27 anonim válasza:
V kivágású terepmintás pamutpóló, citromsárga rövidnadrág, szivecskés bugyi, papucs
14/27 anonim válasza:
Lila-rózsaszín kockás pamutboxer
Bézs-barnamintás pántos Mango top
terepszínű bugyi:)
itthon vagyok, úgyhogy nem számít, ha nem passzolnak össze a színek.
15/27 anonim válasza:
egy drapp színű farmer rövidnadrág, és egy combig érő piros-szürke csíkos halacskás pamut felső, meg egy bugyi meg egy melltartó
16/27 anonim válasza:
rózsaszin sort, és egy fekete póló, szines felirattal
17/27 anonim válasza:
rajtam egy sima rózsaszín pihepuha fürdőköntös :D meg a kedvenc bézs papucsom :)
18/27 anonim válasza:
rajtam egy fehér ujjatlan,arra rávettem egy lenge rövidujjút (fekete, színes festékpacákkal) így az egyik vállamnál lelóg vagy nem is tudom elmondani :D alul pedig egy Retro farmer rövidgatya + Converse cipő
19/27 anonim válasza:
Farmer rövidnadrág, sötétkék top.
21/l
20/27 anonim válasza:
Fekete rovidujjú, fekete melegito itthoni nadrág, fehér-rózaszín tehénmintás bugyi... mostanában mindenem fekete, gyászolom Jacksont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!