Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A négerek miért beszélnek...

A négerek miért beszélnek magukban?

Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom,hogy az utcán 10 egyedül sétáló négerből 8 biztosan beszél magában...Van,hogy érthető beszéd,de sokszor csak halandzsa-szerű motyogás.Miért??

2012. jún. 13. 02:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Én még nem vettem észre.
2012. jún. 13. 06:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, a feleségem sosem szokott (igen, ő fekete, kenyai).

Az öcsém viszont gyakran elfeledkezik magáról és képes bárhol "hangosan gondolkodni" (igen, mi fehérek, magyarok vagyunk).

2012. jún. 13. 09:11
 3/4 anonim válasza:
szerintem ez ember függő :) De a párom fekete és ö pl. nem csinálja. Én igen ha egyedül vagyok ;) Ja és én fehér vagyok.
2012. jún. 14. 00:56
 4/4 anonim válasza:
Pár napja láttam a kérdésed. Amerikában(New York) élek és fekete a barátom. Ő sose beszél magába és a családja sem. Itt elég sok a fekete és mióta olvastam a kérdésedet el kezdtem megfigyelni őket. Én 19 éves vagyok,így főképp fiatalokkal szoktam lenni meg egyetemen sem a 60 éves bácsik vannak,de rajtuk nem vettem észre,hogy magukban beszélnének,de az utcán vannak idősebbek,olyan 30 év körüliek ők sem beszélnek,hanme énekelnek meg reppelnek magukban és ezért olyan,mint,ha beszélnének.
2012. júl. 25. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!