A négerek miért beszélnek magukban?
Figyelt kérdés
Nekem az a tapasztalatom,hogy az utcán 10 egyedül sétáló négerből 8 biztosan beszél magában...Van,hogy érthető beszéd,de sokszor csak halandzsa-szerű motyogás.Miért??2012. jún. 13. 02:39
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, a feleségem sosem szokott (igen, ő fekete, kenyai).
Az öcsém viszont gyakran elfeledkezik magáról és képes bárhol "hangosan gondolkodni" (igen, mi fehérek, magyarok vagyunk).
3/4 anonim válasza:
szerintem ez ember függő :) De a párom fekete és ö pl. nem csinálja. Én igen ha egyedül vagyok ;) Ja és én fehér vagyok.
4/4 anonim válasza:
Pár napja láttam a kérdésed. Amerikában(New York) élek és fekete a barátom. Ő sose beszél magába és a családja sem. Itt elég sok a fekete és mióta olvastam a kérdésedet el kezdtem megfigyelni őket. Én 19 éves vagyok,így főképp fiatalokkal szoktam lenni meg egyetemen sem a 60 éves bácsik vannak,de rajtuk nem vettem észre,hogy magukban beszélnének,de az utcán vannak idősebbek,olyan 30 év körüliek ők sem beszélnek,hanme énekelnek meg reppelnek magukban és ezért olyan,mint,ha beszélnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!