Torii kérdése:
Normális hogy ezeken sirok?
Figyelt kérdés
én 12 éves lány vagyok és ilyen szomorú zenéket szoktam hallgatni amiken sírok és anyu szerint bánt valami de én nem érzek bánatot de néha segítenek gondolkodni ezek a zenék2012. jún. 12. 21:21
1/13 anonim válasza:
valamikor nekem sincs olyan bánatom, ami miatt sírnom kellene, mégis olyan zenét hallgatok, és "mesterségesen megríkatom magam", ahogy te is.
Én ezt azért teszem, mert a sírással megszabadulunk egy csomó feszültségtől. A könnyel pedig rengeteg stressz-hormon is eltávozik a testből.
(Tulajdonképpen ugyanez az oka annak is, ha valaki örömében elsírja magát, csak ott pozitív a feszültség.)
2/13 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 12. 21:34
3/13 anonim válasza:
persze!! csak ne hidd hogy ez baj, meg magyarázd bele, hogy most veled valami baj van. ilyen ez a tini kor, sokminden szomorú, sokmindent érzel, minden megnyílik előtted... éld át és tudd kezelni! mert mindenki átesik ezen :) és hogy előre vetítsem neked: ne feledd, sok érzés fog kavarogni benned évekig, amiket nehezen fogsz kezelni, azt hiszed beleőrülsz, vagy hogy csak te vagy ilyen. de nem! kamaszkor...
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm csak félek h anyu depidokihoz vissz vagy az lehet hogy 3 éve meghalt a cicám(a legkedvesebb) és még azon nem tettemmm tul magam?
2012. jún. 12. 21:49
5/13 anonim válasza:
miért, mindig előtte sírsz? akkor ne tedd. ezt neked kell tudnod, hogy min tetted már túl magad, viszont és saját megítélésem szerint azt gondolom, sokszor az ember magának gyártja az elméleteket hogy ő most nem normális. azt is, hogy neki most sírnia kell. persze, tegyed. ezek csak könnyek és érzések, amik benned vannak, ha tetszik, ha nem. azonban ne generáld őket direkt agyban! szerintem ne fordíts erre akkora figyelmet, sírj, ha sírnod kell, de ne ezen rágódj órákat, foglald el magad! sokszor az unalom, a tétlenség vezet túl sok agyaláshoz! te hogy vagy ezzel?
6/13 A kérdező kommentje:
nem tudom
2012. jún. 12. 22:11
7/13 anonim válasza:
ja, hát gondolkodni is lehet, nem mástól várni a választ...
8/13 A kérdező kommentje:
jo de nem megy :'(
2012. jún. 12. 22:31
9/13 anonim válasza:
jó akkor kérj segítséget. sosem kell addig várni, amíg már befagy az agyad. szia.
10/13 anonim válasza:
és a segítség alatt valós embert értek akit ismersz, pl anyukádat, és ha elmész szakemberhez, akkor sem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!