Lehet hülyén fog hangzani a kérdés, de napok óta motoszkál a fejemben. Ismer valaki olyan mesét ami végén vagy az elején körhintán ülnek a meseszereplők és zene megy alatta, a körhinta pedig forog körbe?
Figyelt kérdés
Különböző történetek ezek, szerintem Grimm meséket dolgoztak fel, de mindegyik végén/elején ugyan az az ending/opening.
Gyerekkoromban láttam ezeket a meséket, nagyon szerettem őket, most rákeresnék, de nem tudom mi volt a sorozat címe, valaki megtudná mondani?
2012. jún. 12. 11:20
1/3 anonim válasza:
ilyet én is láttam, most egyből beugrott, én pl biztos láttam így a Piroska és a farkast.
de sajnos nem tudom mi volt a sorozat címe :/
viszont most már engem is érdekel :D
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Igeeeen :) :) de rég láttam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!