Mi ennek a dalnak a címe? ikh soldatushki, bravy rybatushki, raz dva tri chetyre, raz dva tri chetyre, ikh soldatushki, bravy rybatushki, raz dva tri chetyre, raz dva tri.
Jesszus pepi, ha másért nem is, ezért igen nem kedvelem az angolt -- magyarul fonetikusan átírjuk a szavakat, bár úgyis elég borzasztó, hihihi (ih szoldatuski, bravi rebjatuski)
és a dal címe is ez: szoldatuski, bravi rebjatuski
Солдатушки, бравы ребятушки
(orosz népdalnak titulálja a 'gyerekdalok - dalok a háborúról' szekciója -- olvasható, letölthető innen:
üdv és szép napot
:)
hihihi, most látom csak, hogy youtube link is vagyon feltöltve - úgy látszik, mégiscsak új hemüveg kellene
- nos, a bácsi nem pontosan énekel, de nekem tetszik
- a link rar-ban vagyon feltöltve - két fájl van benne, a rövidebb az Alekszandrov együttes felvétele, és kicsit másként hangzik, mint a filmen -- a hosszabb amolyan zenekari változat, szóval nem nótálják, és ettől pláne másként hangzik
remélem, azért segítettem valamit
üdv
ui.: a 80, 82 természetesen nincs benne a címben - próbáljuk újra:
Солдатушки, бравы ребятушки
С о л д а т у ш к и , _ б р а в ы _ р е б я т у ш к и (szaldátuski, brávi ribjátuski)
Katonák, bátor legények (fiúk)
С о л д а т у ш к а = katonácska
б р а в ы й = bátor, férfias,
р е б я т у ш к а = legényke, fiúcska
# rudolf.th
ügyes - hogy csináltad? közt tettél a betűk közé,vagy valami más trükkje vagyon?
(csak azért kérdem, mert imádom az oroszt, oszt hátha máskor is szeretnék cirill betűket berakni -- mondjuk, a linknél ottan volt oroszul, de így sokkal pofásabb :))
üdv
@ #6
Csak egyszerűen szóközöket teszek be (aztán előfordulhat, hogy ez sem segít). Nem tudom, hogy a cirill betűk használata miért nincs rendesen megoldva, mikor erre is lenne igény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!