Hogyan kéne lekoptatnom? :o
Na szóval van egy lány, aki már hónapok óta a nyakamon mászik, és nemhagy békén.(én is lány vagyok)
Anyám főnökének az egyik gyereke, és így ismerkedtünk meg.
Naponta hívogat, hogy mennyek már ki vele, mennyek vele a városba, aludjak ott nála stb..
Hogyha meg nem veszem fel neki a telefont, akkor felhív vagy 20szor, és ha akkorsem veszem fel neki, hívja anyámat, hogy "kitti hol van, és miért nem fel nekem a telefont?"
Éshát enyhén szólva már kivan a f.szom vele!
Mindig próbálom elkerülni a csajt, és kitalálok valami hazugságot ami miatt nemtudok találkozni vele.
Pl volt olyan, hogy hogy este 10kor jöttem haza, és úgy volt hogy nála alszom.. felhív.. este 10kor h na akkor gyere át!
Hátt mondom azt várhatodxd hulla fáradt vagyok..
És képes volt az éjszaka közepén kicsapni cirkuszt!
Szóval már nagyon elegem van belőle!
Lehet hogy megkéne mondonom ezt neki?!
De hogyan?
Mond meg neki diszkréten a véleményed.Jogod van hozzá és ha kicsapja a hisztit akkor ez újabb ok hogy otthagyd a fenébe.
Légy őszinte és nyugodt.
Menj át hozzá, és mássz rá! Érted, hogy gondolom ;)
Ha nem leszbi, akkor soha többé nem fog keresni. Ha meg az, akkor megmondod neki, hogy te meg nem vagy az, hagyjon békét neked, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!