Szedett már valaki Qualerin nevű gyógyszert?
Figyelt kérdés
Migrénes fejfájásra írta fel a neurológus.Elolvastam a lehetséges mellékhatásokat....Hát,érdekes.Elég durva mellékhatások lehetnek,írja hogy halálos kimenetelűvé is válhat,ha ez meg ez a bajod...Pl. írja a papír,hogy vezetni sem lehet a gyógyszer hatása alatt,mert szédülést okoz.Kinek mi volt a tapasztalat??Köszi előre is a válaszokat!! :-)2012. jún. 11. 11:23
11/14 zorkácska válasza:
A Qualerin nem arra való, hogy huzamos ideig szedjük. Amennyiben csak ritkán használod, akkor nem okoz semmi problémát, én is szoktam szedni. Nekem csak ez segít a fejfájásomon. Egyébként az előttem szólóknak igazuk van, sok folyadékot kell inni,és nem csak akkor amikor már fáj a fejed, hanem minden nap. Jó egészséget.
12/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy rendesen iszom folyadékot.De lehet többet kellene. :-)
2012. jún. 14. 20:45
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi,sz utolsónak is. :-)
2012. jún. 14. 20:45
14/14 anonim válasza:
Szia!
A qualerinnek ugyanaz a hatóanyaga a hatóanyaga, mint az Algopyrinnek :
"A Quarelin tulajdonképpen annyi, mintha egy tabletta Algopyrint, és egy tabletta No-Spa-t leöblítenénk annyi kávéval, amennyi 60 mg koffeint tartalmaz :-D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!