Szedett már valaki Qualerin nevű gyógyszert?
Ez egy nagyon régi gyógyszer. Szerintem nem túl erős, de inkább elavultnak mondanám. Nekem a gyomrom fájt tőle gyakran, pedig nem érzékeny.
Elég migrénes vagyon én is, de meg kell próbálni a gyógyszereket a minimumra csökkenteni. Leírom nekem mi vált be, ha gondolod próbáld ki. Amikor érzem az első jeleket akkor egy pohár jó hideg víz, egy erős kávé, és hajmosás épp csak langyos vízzel, jól átdörzsölve a fejbőrt. (persze ezt csak akkor tudod véghez vinni, ha otthon vagy)
Viszont mindig van nálam borsmentaolaj, a fájdalom helyén 1-2 cseppet bedörzsölök sokszor az is segít (csak a szemedhez ne nyúlj mert nagyon csípi)
Ha pedig végképp kell a gyógyszer akkor Algoflex fortét veszek be NoSpa-val.
Jobbulást!
Köszi a gyors választ!!Az a baj,nekem sem az Algoflex,Algopiryn,semmi vény nélküli gyógyszer nem igazán használ.Viszont szedi ezt a barátnőm is és ő is azt mondta,mint Te.Kikészíti néha neki is a gyomrát.Szed fokhagyma kapszulát egy ideje,azt mondta,mintha kevésbé fájna neki az utóbbi időben a feje.Azt amúgy én is szoktam,amit írtál,lezuhanyzom,kávé!Kicsit jobb valamikor tőle,de sokszor nem segít!De tudod,mi az érdekes?Ne nevess!! :-) Mindig vasárnap fáj!!!!!Úgy értem van hogy fáj 7köznap is,de vasárnap 10ből 8szor tuti fáj.....
Voltam mindenféle vizsgálaton,vér,vizelet,EMER,nyaki ér ultrahang....Rávágta az ideggyógyász,biztos a fogamzás gátlótól fáj a fejem,mindegyik ezt mondja állítólag.
A fogamzásgátlótól a fájdalom nem vicc, nekem azóta amióta nem szedem sokkal ritkábban fáj. Amikor terhes lettem minden gyógyszerszedést beszüntettem, próbáltam csak természetes anyagokkal kivédeni a migrént. Esetleg ha hiszel benne az akupunktúra is sokat segít. Bár tény, nem olcsó...
A vasárnapi fejfájás (nem nevettelek ki, mert van ilyen) arra vezethető vissza, hogy olyankor érsz rá betegnek lenni. Hétközben dolgozol, szombaton a sok házimunka, vasárnap amikor lazíthatnál a szervezeted így "tolerálja" a sok hétköznapi stresszt. Nem tudom mennyire érthető ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!