Mi ez a sok villámlás?
Figyelt kérdés
Egymás után, sorozatban, igen gyakran. Most Pest fölött, Északról jön. Ilyent még sosem láttam, félelmetes2012. jún. 11. 00:16
1/10 anonim válasza:
Szupercellák jönnek-mennek. A fél országra viharriasztást adtak ki.
3/10 anonim válasza:
Az, hogy május van és májusban ez a természetes.
4/10 anonim válasza:
Ja bocs, június van. :D:D:D:D:D:D:D Agyilag májusnál tartok még mindig
5/10 anonim válasza:
szupercellák, ááá mekkora jó szó, még sose hallottam :D
ki is guglizom gyorsan!
6/10 anonim válasza:
én imádom a villámokat,volt hogy a kutyámmal néztük őket egy elég durva időben,szakadt az eső és kb 10-20 méterrel csapkodtak be a villámok tőlünk! bele remegett még a tüdőm is de mentem felé:) imádom nézni,olyankor nem is félek hanem ámulok-bámulok ! még a kis tacskóm is vígan nézte! néhol volt 6méter is a távolság akkor már az eszembe jutott,hogy vissza kéne vonulni,de maradtam!!:D imádom ezt a jelenséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!