Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőm bogarakat eszik....

A barátnőm bogarakat eszik. Mit csináljak hogy ezt abbahagyja?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és az utóbbi hónapban rászokott arra, hogy ha lát egy bogarat a falon vagy a földön (legyen az akár pók vagy akármi), megfogja őt valamivel és MEGESZI!! És utána úgy akar megcsókolni, de nekem ehhez nincs undorom. Nem akarok vele szakítani mert nagyon szeretem, de ezt nem bírom!! Hiába mondtam neki hogy ez nekem nem tetszik, mindig csak azt mondja rá, hogy "de hát fehérje van benne, miért ne?"
2012. jún. 10. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ha fehérjére vágyik hát adjál neki :D
2012. jún. 11. 01:27
 12/13 anonim válasza:

vegyél neki 10-20 kiló rizset főzd vagy süsd meg na az fehérjebomba és még nem is undorító, de vehetsz neki szimpla fehérjét amit tejben vagy vízben oldva ihat

am bizonyos bogaraktól pl.: csótány legyek vagy egyéb undorító helyen előforduló bogártól súlyos betegséget is elkaphat

am ha csókolózni akar veled akk mosd ki a száját valami sósav erősségű tisztítószerrel

2012. júl. 22. 01:24
 13/13 anonim válasza:
Hány éves? Xd
2012. okt. 29. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!