A barátnőm bogarakat eszik. Mit csináljak hogy ezt abbahagyja?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és az utóbbi hónapban rászokott arra, hogy ha lát egy bogarat a falon vagy a földön (legyen az akár pók vagy akármi), megfogja őt valamivel és MEGESZI!! És utána úgy akar megcsókolni, de nekem ehhez nincs undorom. Nem akarok vele szakítani mert nagyon szeretem, de ezt nem bírom!! Hiába mondtam neki hogy ez nekem nem tetszik, mindig csak azt mondja rá, hogy "de hát fehérje van benne, miért ne?"2012. jún. 10. 20:49
2/13 A kérdező kommentje:
Teljesen komoly!!
2012. jún. 10. 20:58
3/13 anonim válasza:
Ha ez komoly, el kell tiltani a Túlélés törvényei nézésétől.
4/13 anonim válasza:
Mikor együtt vagytok,próbáld meg te először elkapni a bogarakat hogy ő ne tudja megenni.:)
5/13 anonim válasza:
Bear kolléga szerintem már kezelésbe vette előtted a csajt :D Amúgy ha a kérdés igaz, amire kb. 15% az esély, akkor mondd meg neki hogy ez rohadt undorító, ne bogarakból szerezzen fehérjét.
7/13 anonim válasza:
vidd el orvoshoz, sztem elment az esze, vagy lehet h vámpírrá változott és inkább bogarakat eszik hellyetted.
8/13 anonim válasza:
Keleten egyáltalán nem lenne furcsa.
9/13 Vree válasza:
Nem lesz tőle semmi baja, de azért a kosz amit a bogárral együtt a szájába vesz nem jó.
Ha meg akarja enni, előtte mossa meg.
10/13 anonim válasza:
Főzzél neki valami finomat, és mondd, hogy egye meg AZT, amit főztél neki (lehetőleg NE legyen benne bogár) ,és ha kell kötözd a székhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!