Fiúk! Mi nektek az ideál? Mit néztek meg először egy lányon?
Én először a szemét nézem meg. Nem hiába mondják,hogy a szem a lélek tükre. Teljesen mindegy milyen színű a szeme. Ha látom az értelmet a kedvességet benne, ha látom hogy a szeme csillog,mosolyog akkor már érdekel a lány. Csak utána nézem meg az alakját.
Ha alkatilag nem is jönne be,de az arca és a szeme igen,akkor bár nem fogok járni vele,de egy jó barátot szerezhetek.
23/F
ma 14:00
bocsi rosszul írtam az utolsó mondatot. Ha alkatilag nem jönne be de az arca és a szeme igen, akkor is adnék esélyt a kapcsolatnak..Akár egy jó barát is lehet vagy szerelem is.
az ideál nálam a hosszú sötét haj, kreol bőr formás alak de nem ez alapján választok csak aki ilyen az valószínűbb hogy bejön. amúgy amit először megnézek egy lányon az az arca, főleg a szem és mosoly
18/F
csípő, derék->combok ( ez sztem csak nekem)-> arc->mellek
( ez annyira mondjuk hát nem fontos)
Nincs ideál. Először az arcát, azon belül is a szemeit, a mosolyát. Utána végigpásztázom teljesen a lábujjaiig, amennyiben láttatni engedi. :) Az összhatás az igazán fontos. Persze nem bunkó módjára, ugyanakkor azért finoman de mindenét megnézem...néhol pedig el-elidőzök, vagy bizonyos pontokra vissza-visszatérek, amik nagyon tetszenek rajta. :)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!