Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fültágítás otthon, fültágítócs...

Fültágítás otthon, fültágítócsigával. Hogyan?

Figyelt kérdés

Mai nap folyamán vettem egy csigát, mert már rég óta szeretnék fültágítót. a kérdésem azlenne h hogyan csináljam? nem igazán akarok fogpiszkálót meg ehhez hasonló dolgokat beletenni a fülembe, ezért is vettem csigát.

jobb ha gyorsan áttolom, vagy csak szépen lassan? naponta egy két mm vagy óránkét csavarjak rajta? előre is köszönöm a válaszokat 17\L

#fültágító #csiga otthon
2012. jún. 8. 19:15
1 2
 11/14 Anonym1312 válasza:
Szia. én nagyjából 2 hete tágítom a fülem fülbevalóról, ez csak azoknak való akik bírják a fájdalmat én annak a híve vagyok, hogy inkább fájjon rövid ideig nagyon nem pedig sokáig kevésbé, én fülbevaló szúrás után 3 nappal beraktam a 2.5-ös horgot azzal vártam 3 napot hogy ne fájjon és beraktam az 5.5-öst azután eltelt még 3 nap és már most 10-es tágító van benne szerintem csak fájdalomküszöb kérdése kellemetlen meg lehet csúnya de 1 hét után elmúlik minden és megvan a kívánt nagyság^^
2013. nov. 21. 21:31
 12/14 anonim válasza:
Nekem eddig csigám volt 3mm-es. Venni akartam nagyobbat de nem jutottak el a westendbe h vegyek ezért szivoszalat raktam bele. Most 16mm-es a fülem. :)
2014. júl. 28. 11:17
 13/14 Tami0903 válasza:
Sziasztok :) Tudom ,hogy ez egy régi kérdés de én most fogok nekilátni a fültágításnak csigával ... valami jó tanács ? :)
2015. jún. 13. 12:38
 14/14 Bettikeeee válasza:
Nekem 1 éve van 10 mm tágítom. És elsőre fájt de ha lassan csinálod nem fáj annyira.
2016. máj. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!