Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az én kérdéseimre miért...

Az én kérdéseimre miért válaszolnak olyan bunkón? Nem használnak csúnya szavakat csak elég bántóak.!

Figyelt kérdés
Lehet,hogy hülyének néznek a kérdések miatt
2009. júl. 2. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
lehet, hogy olyan kérdést tettél fel, ami nem nagyon tetszik az embereknek. tudnál mondani 1-2 ilyen kérdést? hátha rájönnénk mi lehet velük a gond:P
2009. júl. 2. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Mondok : nehezen barátkozok és kértem ,hogy segítsenek pát ismerkedési módszerben és azt írták hogy mit vársz mit írjunk ha nem írsz magadról semmit meg ilyenek sztem ez elég bántó.. mert szar ha nincs barid és akkor még hátba is döfnek..
2009. júl. 2. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Te egy afféle áldozat típus vagy, bármit is írnak, akkor is sértésnek veszed. "hátba is szúrnak" kik? Az itt irogató idegenek szúrnak hátba? Öcsém:)
2009. júl. 2. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem sértés. Ha nem adsz elég információt, tényleg nem tudnak segíteni.
2009. júl. 2. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
de akkor is szarul esik
2009. júl. 2. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
De akkor sem lehet értelmesebben reagálni ha nagyon szarul esik. Istenem bazzeg, szedd má össze magad:)
2009. júl. 3. 01:08
 7/9 anonim ***** válasza:

ha nem vennéd észre,pont az ilyen "istenem bazzeg, szedd má össze magad" típusú válaszok zavarják...

azért, mert "gyengébb" vagy sokunknál, és... nemtom. Ne mutasd ki, hogy rosszul esik. Sz*rd le, csak ennyit tudok mondani

2009. júl. 3. 01:29
 8/9 anonim ***** válasza:
ugyan:) ne vedd a szívedre hisz Ők nem akarnak Téged bántani, azért írnak neked, hogy segítsenek
2009. júl. 3. 09:24
 9/9 A kérdező kommentje:
ok kössz a válaszokat!:D
2009. júl. 5. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!