Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Futottatok már meztelenül?...

Futottatok már meztelenül? Vagy tervezitek?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem hogy volt-e már valaki aki kiment így futni valami eldugott helyre és meztelenül futott mert olyan melege volt vagy csak simán így érezte jól magát.

Én már csináltam ilyet pár hete a faluhatárba jó érzés volt kicsit meztelenkedni illetve így futni csak a sötétben kereshettem a ruháimat utána.

Csak kíváncsiságból kérdem kort és nemet is írjatok légyszi

18/L

2012. jún. 8. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Futni még nem futottam :) mert nem szeretem a futást.

De a határban már én is sokat meztelenkedtem, bicikliztem, gyalogoltam. ( kb 2-3 km )nappal :)

Nagyon szeretem kánikulában.

Ha van kedved,társasággal meztelenkedni, írj és összehozzuk.

2012. jún. 10. 05:07
 12/21 anonim válasza:
100%

Én már futottam elég sokszor, nagyon jó érzés volt, felszabadultnak éreztem magam tőle. Késő délután kimentem az erdőbe, egy félre eső helyre, és ott futottam.

27/F

2015. júl. 12. 11:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már több éve futok meztelenül egy közeli erdőben.35/N
2015. júl. 23. 23:46
 14/21 anonim válasza:
100%

Fél éve kezdtem el, azóta sokszor futottam már meztelenül az erdőben. Egyszerűen kimentem napnyugta után, egy félreeső helyre, és ott levettem mindent, még a cipőt is, majd azokat elrejtettem egy közeli fa tövében, így futottam kb 4-5 kilométert. Nagyon jó érzés, csak javasolni tudom

27/F

2015. aug. 2. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Hogyan lehet az erdőben meztelenül futni? Hiszen tele van alj növényzetekkel, tüskés bokrokkal, kidőlt fákkal. Várom a válaszokat.
2015. aug. 26. 23:15
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az erdőben vannak ösvények, utak. Futni ott lehet nem a bozótosban.
2015. aug. 27. 20:49
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Köszi szépen, a kérdésemre adott választ.

De lenne még egy pár kérdésem nem akarlak provokálni velük. De érdekelne engem ez a téma. Ha fél éve kezdted el a futást és többször futottál már az erdőben meztelenül, ahogy írtad is. Viszont még márciusban áprilisban is elég hideg időjárás volt, sőt még a május hónapban sem volt igazán mindig jó az időjárás. Ebben az időszakban is meztelenül futottál az erdőben, vagy csak a nyári meleg hónapokban? És milyenek az ösvények, az utak simák, ahol kényelmesen lehetne róni a több kilométert? Nem tartottál attól, hogy esetleg az erdő tulajdonosa váratlanul majd arra sétálgat, és meglát, hogy te meztelenül futsz ott a tulajdonában, még ha napnyugtakor mentél is oda futni? Vagy állami terület az még? De járhatnak arra fatolvajok, azok is megláthatnak, mit tennél akkor ebben az esetben? Köszi szépen előre is a válaszodat.

2015. aug. 28. 10:42
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Bocsi, hogy csak most írok. Én nem a 27/F vagyok. Én az előző válaszoló vagyok. Én kb 6 éve futok nyáron meztelenül ha tehetem. Ha más is érdekel írj privát üzenetet.
2015. aug. 31. 19:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran futok meztelenül, és nagyon jól érzem akkor magam, vagyis felszabadultabbnak. F
2015. szept. 4. 09:51
 20/21 anonim válasza:
Gyakran futok így. Vidéken élek, így ha időm engedi kora reggel kimegyek, és keresek egy eldugott helyet, itt vetkőzök le. Szerencsére nekem nem érzékeny a lábam, így a cipőmet is mindig le szoktam venni, sokkal jobb érzés így futni. Volt már rá alkalom hogy így futottam 7-8 kilométert. Nagyon jó érzés volt, imádok meztelenkedni a szabadban. 30/F
2018. jún. 4. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!