Futottatok már meztelenül? Vagy tervezitek?
Csak kíváncsiságból kérdezem hogy volt-e már valaki aki kiment így futni valami eldugott helyre és meztelenül futott mert olyan melege volt vagy csak simán így érezte jól magát.
Én már csináltam ilyet pár hete a faluhatárba jó érzés volt kicsit meztelenkedni illetve így futni csak a sötétben kereshettem a ruháimat utána.
Csak kíváncsiságból kérdem kort és nemet is írjatok légyszi
18/L
Futni még nem futottam :) mert nem szeretem a futást.
De a határban már én is sokat meztelenkedtem, bicikliztem, gyalogoltam. ( kb 2-3 km )nappal :)
Nagyon szeretem kánikulában.
Ha van kedved,társasággal meztelenkedni, írj és összehozzuk.
Én már futottam elég sokszor, nagyon jó érzés volt, felszabadultnak éreztem magam tőle. Késő délután kimentem az erdőbe, egy félre eső helyre, és ott futottam.
27/F
Fél éve kezdtem el, azóta sokszor futottam már meztelenül az erdőben. Egyszerűen kimentem napnyugta után, egy félreeső helyre, és ott levettem mindent, még a cipőt is, majd azokat elrejtettem egy közeli fa tövében, így futottam kb 4-5 kilométert. Nagyon jó érzés, csak javasolni tudom
27/F
Szia!
Köszi szépen, a kérdésemre adott választ.
De lenne még egy pár kérdésem nem akarlak provokálni velük. De érdekelne engem ez a téma. Ha fél éve kezdted el a futást és többször futottál már az erdőben meztelenül, ahogy írtad is. Viszont még márciusban áprilisban is elég hideg időjárás volt, sőt még a május hónapban sem volt igazán mindig jó az időjárás. Ebben az időszakban is meztelenül futottál az erdőben, vagy csak a nyári meleg hónapokban? És milyenek az ösvények, az utak simák, ahol kényelmesen lehetne róni a több kilométert? Nem tartottál attól, hogy esetleg az erdő tulajdonosa váratlanul majd arra sétálgat, és meglát, hogy te meztelenül futsz ott a tulajdonában, még ha napnyugtakor mentél is oda futni? Vagy állami terület az még? De járhatnak arra fatolvajok, azok is megláthatnak, mit tennél akkor ebben az esetben? Köszi szépen előre is a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!