Szoktatok-e anyósotok, vagy apósotok előtt meztelenül muatakozni. És ők szoktak-e előttetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 18:26
1/13 anonim válasza:
Nevetséges kérdés komolyan... Remélem kamu kérdés!!
2/13 anonim válasza:
NEEEEEEEEM,az kicsit erős lenne,max nyáron fürdőruhában még belefér,de meztelenül a saját szüleim előtt sem mászkálok,csak a párom lát ruha nélkül...
3/13 anonim válasza:
"anyósom" szokott néha félmeztelen lenni ha sietve kell neki öltözni.
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell így felháborodni. Ahány ház, annyi szokás. Ráadásul nem mindenki szégyenlős. Egyébként én sem mutatkozom meztelenül még a szüleim előtt se.
7/13 anonim válasza:
* A válasz megírásának időpontja: ma 18:30
Azért kicsit erős lenne, anyós meg após előtt meztelenül sétálgatni nem? :D Én elképzelhetetlennek tartom, még jó hogy felháborodok rajta.
8/13 anonim válasza:
Nők előtt nem vagyok szégyenlős, Így anyósom előtt sem. De egyszer előtte kellett fürdenem és még ott voltak a sógornőim is. Egy lavórba kellett fürdenem. Hát mit mondjak a zavarok zavarát is átéltem mert jól megnéztek, hogy fürdök, aztán fürdés végén kijelentették tiszta nő vagyok. No koment.
9/13 anonim válasza:
18:33
Neked kicsit erős, valakinek meg természetes.
Bocsi, csak nem szeretem, ha az emberek nem tolerálják a másságot. :-/
10/13 anonim válasza:
Elég érdekes felfogás. Na mindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!