Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen "igaziból" verekedni?

Milyen "igaziból" verekedni?

Figyelt kérdés

Ezt arra értem amikor nemcsak lökdösődünk mint az ovodások hanem rendes ököl ötések.

Első alkalommal milyen?

tippek és személyes tapasztalatok?

2012. jún. 7. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 3x volt ilyen bunyóm, hogy ököllel mentünk teljesen komolyan fejre. Mind 3x belém kötöttek, és mind 3x az ellenfelek ütöttek először. Nálam ez úgy működik, hogy amíg csak fenyegetőznek, stb, addig mondom hogy hagyjuk, nem akarok balhét, viszont mind 3 esetben az történt hogy miután egyszer felém ütöttek, (volt hogy eltaláltak, volt hogy kihajoltam) én azzal a lendülettel adtam nekik az öklösöket. Mikor még csak a duma megy, akkor van para az emberben, viszont mikor már nem kérdés hogy a testi épségemről van szó, akkor ütök. Megjegyzem mind 3x padlóra küldtem a kötekedőket, volt amelyik magával rántott, de csak rosszabbul járt mert térddel bele estem a gyomrába:D Volt hogy amikor földre került, még akkor is olyan ideg voltam hogy fejbe küldtem lábbal, na ott kicsit el kezdtem aggódni hogy vajon felkel e még a csávó, de végül is nagy nehezen fel állt, de ezt már olyan 20 méterről láttam csak, mert a közeli kocsmából kijöttek és mondták hogy srácok menjetek majd mi lerendezzük:D Összességében, mikor verekedsz nem fogsz érezni semmilyen ütést, nálam legalábbis így volt, viszont olyan izomból tudsz visszaütni, hogy igen komoly esélyeid vannak, főleg ha nem te provokálod a bunyót. Más kérdés hogy utána kattog egy kicsit az állkapcsod, vagy pár perc kiesik. Viszont ha olyan fegyvert látsz amivel meg tudnak ölni, szard le és fuss el. Ez a legjobb amit tehetsz. 21/F
2012. jún. 8. 02:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy ha te kerülsz ki győztesen egy ilyen szituból, az olyan mint a drog, nagyon király érzés:)

Egyébként mind három esetben nálam nagyobb emberek kötöttek belém, volt hogy cigányok, nyilván azt hitték hogy mivel kevésbé vagyok izomagyú, fosni fogok tőlük és odaadom amim van. Két esetben cigit akartak, az egyiknél még a boromat elvenni, egyszer meg azt hitte egy csávó hogy a csaját nézem, és utánam jött:D

2012. jún. 8. 02:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Az igen O.O

én igazából arra lennék kívácsi hogy benned nem volt egy olyasmi érzés hogy nem mered megütni vagy ilyesmi?

2012. jún. 9. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
De volt. Nem akkor kezdtem el gondolkodni azon hogy megütöm e, mikor valaki már felém suhintott, hanem jóval előtte,addig meg vacillálok, meg azon töprengek mi lesz ha, de miután az illető kinyilvánította az akaratát miszerint kárt okoz bennem vagy valaki hozzám közelállóban, egyszerűen kikapcsol az agyam és kb annyi van csak benne hogy el kell távolítani a veszélyforrást:D Szóval ha olyan a helyzet, nem fogsz ezen gondolkodni, ösztönösen fogsz cselekedni. Persze mint mondtam én egyik esetben sem provokáltam, nem is állt szándékomban verekedni, szóval ha te mész oda nagy arccal, akkor már lehet nem ilyen, nem tudom.
2012. jún. 10. 07:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem én egyrészt nem vagyok az a típus aki csak úgy odamegy kötekedni...

Hát remélem bennem is megvan ez a harci szeellem :)

Köszönöm a válaszodat!

2012. jún. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!