Ti hogyan kepzelitek el Istent?
Figyelt kérdés
En egy szakalas bacsinak. Mint Mozest, nem tudom miert.2012. jún. 6. 20:13
1/4 anonim válasza:
Jah! Öreg hosstuszakallu ráncos tahó!
2/4 anonim válasza:
Én úgy,mint Dumbledore-t a Harry Potter-ből :D
3/4 anonim válasza:
Milyen istent? Szexistent? Ja, azt így [link]
4/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy Istennek a maga valójában van bármilyen csak rá jellemző fizikai formája, alakja. Ha meg akar testesülni, akkor bármi lehet, ha pedig nem fizikailag képzelem el, akkor határtalannak gondolom, mint az Univerzum, sőt valószínű, hogy felfogni sem tudnám a mibenlétét. Isten olyan lehet mint egy családfő, a világmindenség feje, Ő tart össze mindent a legapróbb részletekig, és ezt onnan gondolom, hogy legjobb tudomásom szerint, Isten ott van mindenben, mindenhol, mindenkor. Tehát nincs kiforrott kép bennem, ugyan úgy, ahogy még a hitem sem kiforrott. Ehhez még tapasztalnom kell, és élnem, talán többször is, hogy legyen fogalmam arról, hogy hogyan képzelhetem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!