Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak rasszista, nacionalista...

Vannak rasszista, nacionalista, enyhén neonáci lányok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Van különbség az okosság és a magasabb reng között.
2012. jún. 7. 20:54
 12/20 anonim válasza:
55%

Vaskor? :D kannibálkor, őskor, revolution, poszt-apokaliptikus kolóniakor van ott. Azt mondják ott kezdőzött az emberiség de úgy látom, hogy abba is maradt ott a fejlődés... Egy undorító kontinens, egy vissza maradott undorító néppel, csak egymást tudják gyilkolni, teli van putrival. Szerény meggyőződésem szerint, ott nem kezdődött semmi... Ott csak annyi volt az isten dolga, hogy meg csinálja őket azt ennyi, különösen nem foglalkozott velük, inkább betegségnek csinálta őket. Onnan semmi jó nem származik csak az AIDS, a betegségek stb...

A témával kapcsolatban vannak elegen, főleg Pest megyébe, csak néhányan divat neonácik...

2012. jún. 27. 12:39
 13/20 anonim válasza:
A Nacionalista nem Náci. Szerintem te a Nemzetiszocializmusra gondoltál NSZ. Németül: Nationalsozialist (Nazi)
2012. júl. 5. 00:42
 14/20 A kérdező kommentje:
nem, jöhet a náci is és a nacionalista is!
2012. júl. 6. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én személy szerint utálom a cigányokat és a zsidókat. Egyrészt, mert belém nevelték, másrészt, mert amióta az eszemet tudom, csak azt látom hogy rombolnak, nem építenek. És most ne jöjjön senki azzal, hogy van közöttük tisztességes is. Vér nem válik vízzé-anno volt cigány jóbarátnőm, de lopott multicégtől hajcsattot, meg újságmellékleteket, szóval ő sem különb. A zsidók meg egyszerűen tönkre akarják tenni Magyarországot és Lengyelországot. A négerek számomra közömbösek, a keletiek meg igénytelenek és alvilágiak.
2012. júl. 17. 00:02
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

én is csini vagyok, meg neonáci...

csak egy kicsit zsidó vagyok, az baj?

2012. júl. 17. 02:46
 17/20 anonim válasza:
32%
21. század, emberek! Mindenki olyannak született, amilyennek, és ha ezért valaki zsigerből utálja őket, azt nem nevezném tisztességesnek. Az meg egy másik dolog, ha egy néger/cigány vagy bárki a tettével rászolgált arra, hogy kiutálják, de emiatt elítélni egy egész fajt?
2012. aug. 3. 13:09
 18/20 Waff ***** válasza:
0%

Én utálom a zsidókat és az összes színesbőrűt.

Rasszista vagyok.

Tuti van ilyen nőneműben is :)

2012. okt. 13. 18:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Anyád bisztos büszke rád.
2012. okt. 13. 21:30
 20/20 PHP de kóder! ***** válasza:

A fehér európaiaknak magasabb az IQ szintje és az intelligenciája.

A zsidoknak meg magasabb, mint az europaiaknak

a magyarok intelligenciajanak meg a sokszorosa

hmm... :)

2014. jún. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!