1/1 Anikóóóóóóóóóó válasza:
Én már második évemet fejezem be a koliban hát sok jót és sok rosszat is tudok róla mondani. Minden sokban függ attól, hogy milyen a társaság (főleg a szobatársak, illetve a csoport, mert esetek többségében csoportokba vagytok, persze ha középiskolás kollégiumról van szó). nekem a véleméynem az, hogy nem kell félni a kollégiumtól. Az igaz, hogy sok szabadidőd nem lessz, illetve a saját városodban élő régi barátokat kevesebbet látod, de ha jó emberek vannak abban a koliban ahova mész rengeteg új barátot, élményt szerzel, sok új dolgot ismersz meg. sok mindent megtanulsz kollégistaként, viszont sok szabályt be kell tartani ami néha idegesítő. Összességében ha jó társaság van akkor nagyon jó tud lenni a kolis élet és kényelmes,mert el tudzs messzire menni tanulni, úgy, hogy nem kell naponta órákat utaznod. Persze ez tényleg középiskolás kolira vonatkozik, ha fősulisra gondoltál akkor nem tudom. egyet tudok javasolni, ha a suli miadt akarsz oda menni,mert tetszik a suli csak messze van, ne félj a kolitól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!