Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gábor Dénes Kollégium, Szeged....

Gábor Dénes Kollégium, Szeged. Vélemények?

Figyelt kérdés
Hány ágyas szobák, felszereltség, ilyesmi érdekelne.
2012. márc. 24. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
egyszer általánosban 2.as koromban voltam ott egy verseny miatt. nem tudom azóta változott-e a helyzet, meg nem is nagyon emlékszem rá. mi szerencsére 4 ágyas szobákba kerültünk, de volt aki 8-asba. AMúgy kicsit lepukkant volt. de azóta lehet javítottak rajta
2012. márc. 28. 19:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is csak 1 verseny miatt fogok oda menni...pont erre számítottam :S Akkor majd igyekszünk 4 ágyasba kerülni, 2 éjszakát csak kibírunk vhogy :)Köszönöm a választ!
2012. márc. 28. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
nincsmit:) nem tudom lány vagy-e vagy fiú, de arra számíts, hogy a zuhanyzó koedukált, és nincs függöny... bár azóta lehet jobb az állapot.
2012. márc. 29. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Jézusom.............köszi az újabb infókat, akkor készülök lélekben is, lány vagyok amúgy, uh. csodás lesz, előre látom :S:D Te hány éve voltál amúgy? (Csak h egyáltalán reménykedjek-e h már javult a helyzet)
2012. márc. 29. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
6 éve szóval azóta biztos jobb a helyzet, de a fürdőt szerintem nem úszod meg mert ez egy fiúkollégium, szóval nem hiszem hogy csinálnak külön lány zuhanyzót :S
2012. márc. 30. 16:40
 6/8 anonim válasza:
a legfelső emeleten, és a D épületben lányok laknak. 4 évig laktam ott, nehogymár 2 éjszakát ne bírjatok ki! amúgy a zuhanyzók fel vannak újítva!
2012. ápr. 5. 17:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Képzeld el, kibírtuk :P Amúgy a D épületben voltunk, annyi különbséggel, hogy fiúk- lányok vegyesen, így elég érdekes volt a zuhanyzás...nem tudom mit újítottak rajta, mert elég gáz most is :) De felejthetetlen élmény volt :D
2012. ápr. 5. 23:17
 8/8 anonim válasza:
a másik épületben vannak felújítva a mosdók, zuhanyzók. a D épületben is laktam két évet. Vannak ennél trébb koleszok is!
2012. ápr. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!