Olyan idétlenül röhögök. Lehetne ezen vhogy változtatni?
Amikor röhögök,olyan hangokat adok ki,mintha nyögnék,meg vísítok,nem is tudom pontosan.Már egy páran megjegyezték,hogy hogyan lehet így röhögni?!Nincs vmi olyan oldal,ahol röhögési technikákat lehet tanulni?:D
Nem kamukérdés:)
Szerintem mindenki hülyén röhög,és mindenki azt gondolja magáról,hogy ő röhög a leghülyébben.Nem hinném,hogy tudsz rajta változtatni, e miatt nehogy felhagyj a nevetéssel:D
Én például az elején felhorkantok,utána meg olyan,mintha csuklanék,idétlenül levegőért kapkodok.Elég vicces.Sokszor azon röhögök,hogy hogyan röhögök.:D
Inkább légy büszke a te egyéni(még ah kicsit vicces)nevetésedre!:)
Amúgy meg engem is szívatnak,hogy hogy nevetek,de a párom szerint aranyos.:)
Anyum ilyen, ha röhög akkor úgy visít hogy az egész utca hallja, hude idegesítő tud lenni:D
De szerintem ezt lehet szabályozni, alapból ha nem nyitod ki a szád röhögés közbe akkor nem tudsz visítani. Meg ilyenek...
Ismerek olyat, aki visít röhögés közben , de ez nem baj, tök vicces, ez ne zavarjon téged se :D
Amúgy én meg hörgök röhögés közben vagy inkább ilyen röfögésszerű hangokat adok ki az is vicces xD De persze csak akkor ha nagyon nevetek :D
Szerintem ez nem gond!Legalább tovább röhögsz azon, hogy milyen hülyén röhögsz.:D
Meg megnevetteted a többieket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!