Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy mondjam meg...

Szerintetek, hogy mondjam meg a szüleimnek? 14l (7. osztaly)

Figyelt kérdés
Anyáék mindenféleképpen azt akarják, hogy a környék egyik jobb iskolájába mennyek. Eddig egyet értek velük csakhogy ők emelt matekra akarnak küldeni és matekbol csak 5ösöm van az éven meg egy 3as még évlegelején. De én viszont fizikára szeretnék menni mivel abbol eleve csak 5ösömvan és tényleg szeretem a fizikát és a tanárunk is folyton modnja, hog mehetnék fizikára. Szerintetek? egyébként azért kérdezem mert nekünk most évvégén fogja kérdezni igazgatour mindenkitöl hog hova akarmenni és of mondta, hog addigra mindenkinek legyen valami elképzelése.

2012. jún. 6. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A környék legjobb iskolájában nem számít a helyesírás?? Mert ha igen,akkor ne erőltesd a környék legjobb suliját.
2012. jún. 6. 12:26
 2/4 anonim válasza:
.
2012. jún. 6. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Helyesírásra kicsit figyelj oda, ha már a környék legjobb iskolájába szeretnél menni!

2. Azt csináld, amit TE szeretnél, mert ezt a TE életed, és nem a szüleidnek kell majd élni, hanem neked.

Ergo: simán megmondod nekik, hogy anyu, apu, én fizika szakra szeretnék menni, nem matekra. Köszi.

2012. jún. 6. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Először mondd meg a szüleidnek, hogy te fizikára akarsz menni. Ha nem akarják, ne vitatkozz velük.

Amikor az igazgató megkérdez, akkor megmondod, hogy fizika.

Így nem sunnyantottál a szüleid háta mögött, viszont kiálltál amellett, amit szeretnél.

2012. jún. 6. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!