Hogy lehet két különbözö százalékérték a válaszaimnál?
Ma vettem észre, hogy a kérdésekre adott válaszaimnál hol 79%, hogy 80%, áll válaszaim alatt.
Hogy lehetséges, hogy két különbözö adat áll ott, nem ugyanaz mindig?
(NEM két profilom van, mielött valaki erre tippelne, és csak én használom a gépet.)
Elöre is köszönöm az értelmes válaszokat.
SZERINTEM te nem tudsz szöveget értelmezni, NEM matematika feladatról van szó - már csak a kategória miatt sem:
A te válaszodnál most ez áll:
"A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad."
Nálam hol 79%, hol 80% áll ott. EZ az, amit nem értek, hogy hogy lehetséges.
Egy kérdésért 3 pont jár.
- Egy válaszért -5 pont és +5 pont között jár arányaiban annyi, amennyire hasznosnak találták a választ mások.
- Egy válasz értékelésért -1 pont vagy +1 pont jár, amennyiben azt már elegen értékelték mások is ahhoz, hogy megállapítsuk, nem másokkal ellenkezőleg értékeltél-e. Ha értékelésed nem felel meg a többség értékelésének, akkor -1 pont, ha megfelel, akkor +1 pont jár, egyéb esetben nem jár érte pont. A kategóriák alatt TOPLISTA ÉS AZ ALATT TALÁLTAM. (előző vagyok)
Szerintem még mindig nem érted a kérdésemet:
A válaszaim alatt van egy százalékértek, hogy mennyire hasznosak a válaszaim.(Ez a te esetedben 66%).
Ennek semmi köze a pontozáshoz, az csak a toplistában szerepel.
Az érthetetlen számomra az, hogy UGYANAKKOR különbözö válaszok alatt nem ugyanaz a százalék szerepel, hanem KÉT KÜLÖNBÖZÖ egy idöben. EGYSZERRE nem lehet(ne) egy embernek 79% és 80% hasznos válasza, vagy az egyik kellene, hogy legyen, vagy a másik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!