Egyszerű de hatásos "önkínzási" módszert keresek. Vmi tipp? (lent bővebben)
Tépkedd ki a szőrödet.
Vezess áramot a seggedbe.
Dugd be a f*szod a konnektorba.
B*szd meg magad például egy bottal.
Végül nyírd ki magad, mert úgy sincs értelmed.
hú te mit szoktál csinálni xDDD
De nekem is van pár tippem:
Húzd hátra a faszod és dörzsöld csalánnal, majd önts rá alkoholt.
Ülj rá egy kaktuszra és ha már rajta ülsz akkor forogj rajta körbe körbe.
Ha ez sem elég akkor reszelj sünt magadon, vagy nyomd fel aztán szard ki.
Kérdezz utánna Johnny Knoxville-nél vagy Keresd fel a Jackass srácokat.... Vagy ha nem megy egyszerűen nézd meg a Jackass filmjeiket... biztos találsz magadnak megfelelő egyszerű otthon csinálható önsanyargatási módszert... ergó kis elektromos csipeszek a "cuccodra", vagy gereblyére ugrás h pofánvágjon.... vagy tegyél magad mögé lapátot, nyelével a nyeles tojásaid alá, dobj hátra egy követ és ha ügyes vagy nuninbököd magad... párosba meg ajánlom h kötözd ki magad és csikiztesd az oldaladat.... ebbe az a jó h megdöglesz de mégsincs maradandó károsodás.... :P
Mno lássuk.... még mi van.... valagbarakatod magad egy lóval... neem az túl komplikált..... ömm... óó óóó... felgyujtod a lábszőröd... vagy "feketelyuk"szőröd ahogy érzed...
De ha az orvos mégis egészségesnek ítél akkor egyél meg egy téglát és alapítsd meg a magyar JackAss-t :P Kívancsian várjuk a youtube videókat :P
15/F
elektromosságon gondolkodtál már?
szerezz be fém csipeszeket de olyanokat amiknek recés a széle.(jobban fáj)
pl.: [link]
meg szükséged lesz még gumi talpú cipőre sós vízre (jobb vezetés miatt) és egy állítható hálózati adapterre
pl.: [link]
én 0-24v-osat használok.
Én úgy szoktam csinálni, hogy sós vízzel bekenem a mellbimbóimat majd ráteszem a csipeszeket amikre kisebb súlyukat akasztok (csak óvatosan, mert ha túl nagy a súly akkor leugrik a mellbimbódról a recék végigszántják a csöcsödet és az nem csak fáj de iszonyatosan vérzik is)
majd a gumi cipőt fölveszem és elkezdek szórakozni a trafóval :-) közben a csipeszeket a kezeddel is nyomkodhatod és óvatosan forgathatod is a mellbimbón.
ezt csinálhatod a haveroddal is mert elég erős a trafó csak akkor értelemszerűen ketté kell osztani a drótokat hogy mind a kettőtöknek jusson.
később ha ezt meguntad próbálkozhatsz a farkaddal is :-) én felváltva szoktam, egyik nap a farkam, másik nap a mellbimbóim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!