Az MLM piramis munka legális?
Senki nem hülyézett le senkit. Ezt max te képzeled bele abba amit írtam.
Az MLM meg bőven többről szól, mint pénz. Itt látszik, hogy tényleg fogalmad sincs, mi is az MLM.
Ahogy nekem sem volt kb 10 évvel ezelőtt. Aztán pár éve szerencsére megnéztem, hogy tényleg mi is ez valójában és nem mások hülyeségeire hallgattam.
Már a kérdést is rosszul tetted fel! Az mlm nem piramis játék...max. csak épp annyira, mint egy hagyományos munkahely!
És igen, az mlm törvényes, sőt sokkal törvényesebbek, mint jelenleg a hagyományos munkahelyek!!!
Esküszöm a falra mászok az ilyen kérdésektől! MLM és pramis között ma még mindig nem tudod a különbséget?
Na azt szajkózzátok már, hogy az MLM mögött van egy termék, mert attól hogy van termék még lehet piramis. Főleg, ha nem minősített, legális termék!!!!
Jegyezd meg a következőt!
AZ MLM egy módszer a termék értékesítésére. MLM alapon működő cégek stabil háttérrel rendelkeznek, a termékeik minőségiek ezért olyan drágák. Aki bármely MLM rendszerhez csatlakozik lehet csak vásárló vagy hálózatépítő esetleg mindkettő egyszerre. A hálózatépítő viszont jövedelemszerzés céljából, vállalja, hogy a cég számára fogyasztói hálózatot épít ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!