Az MLM piramis munka legális?
2/10 Időpont tegnap 13:13
Nem kéne már ismét keverni a piramisjátékot az MLM-el. Az MLM-nél van normális szerződés így van jogalapja mindennek.
A piramisjátéknál eleve nincs szerződés meg elismervény a befizetett pénzről stb.
Egyvalami eleddig kimaradt: mivel ez a "borítékolási" munka kereskedelmi tevékenység, így éves 200000Ft bevétel felett adózni KELLENE utána.
Kíváncsi lennék, hogy hányan keresnek ezzel éves szinten kétkilót (mert ugye heti 40-50000-ről szólnak a vetítések), és a kétkilót megkeresők mekkora része adózik. A NAV helyében rárepülnék az összes ilyen "cégre", és büntetnék legalább annyira, mint amióta hirdetnek, amennyit ígérnek, és amennyi elvi bevétel után nem adóztak.
14/14 Időpont ma 15:45
Sose mondj olyat, hogy valamire nem vagy alkalmas. Főleg ne az MLM-re. Menj el egy olyan rendezvényre ahol a tolókocsis a vak, meg a siket-néma lesz a színpadon aztán majd elgondolkodsz, hogy ki is az aki nem alkalmas rá?
Tolókocsis kollégákról vannak fényképeim elég frissek idén készültek és idén is kezdték a munkát.
ma 09:11
Neked sem sikerült elolvasni a kérdést, de hülyeséget írkálni igen.
Pont, hogy nem tudod miről van szó. Mert a kérdező egy pilótajátékot vázolt fel ami illegális. Szóval tényleg nem tudod, hogy miről van szó.
Az meg, hogy te elítélsz valamit amiről tényleg fogalmad sincs az más kérdés. Persze könnyű kritizálni, de nagyon nehéz alkotni. Ezért kritizálnak MINDENT az emberek. És csak kevesen vannak akik le is tesznek valamit az asztalra.
De igenis tudom, ismerem az MLM módszer. Te meg úgy lehülyézel másokat, hogy semmit se tudsz a "beszélgetőpartnerről".
Én is úgy vélem, hogy fontos a siker, pénzügyi téren is, fontos, hogy "letegyünk valamit az asztalra". De az MLM-től kiráz a hideg, én más lehetőségekben gondolkodom.
De többet nem szeretnék vitázni, nincs rá időm és energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!