Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meg tudná magyarázni nekem...

Meg tudná magyarázni nekem ezt valaki? Mi az a beléptető óra?

Figyelt kérdés

2009. július 01-től a FÜRDŐBELÉPŐK ÁRAI

(A belépésnél 1.000 Ft kauciót kérünk minden kiadott beléptető óra után, amit a kilépésnél visszafizetünk.)

Vinnem kell magammal +1000Ft-t?

2009. júl. 1. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ilyen pénz visszakapós nem volt. győrbe kaptunk ilyen műanyag, óra alakú karkötőt, amivel betudtunk menni a fürdő részlegre, és kitudtuk vele nyitni az öltözőszekrényt. van benne valami csipogó. szerintem erre gondoltak.
2009. júl. 1. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam én is,csak ez a pénzes dolog zavar...nem szerettem volna ha kell ennyi pénzt kérnem az aputól,azt hittem elég csak a belépőjegy...:S
2009. júl. 1. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, újjabban mindenhol kérnek kaukciót.
2009. júl. 1. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az lesz, igen.

Sok wellness szállóban van ilyen beléptető.

Befizeted a kauciót, megkapod az órát, befizetsz még a fogyasztásaidra szánt összeget, pl. az eltölteni kívánt időre, ha szabott az ár (hacsak nem Te írtál már egy ilyen kérdést a strandakcióról ma délután, mert akkor nem hinném, hogy van plusz befizetni való ill. csak fogyasztásra a büfében), kifelé korrekt módon mindent visszakapsz amit nem költöttél el. Azért csinálják, hogy tuti ki legyen fizetve amit igénybe veszel, és hogy a fürdőben ne legyen készpénzforgalom.

2009. júl. 1. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

igen,kell egy plussz ezres. De azt visszakapod,amikor az órát is visszaadod.

Arra van,hogy tutira vigyázz az órára és ha elvesztenéd,akkor ők megtartják a pénzt.

2009. júl. 1. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Ugyanezt a kérdés már feltettem,de akkor átrakták az üzlet és pénzügyekbe ott pedig nem kaptam választ!Ha erre gondoltál....

Akkor kérek még pénzt...köszi a válaszokat!

2009. júl. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!