Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Barátság ügyben...

Mit tegyek? Barátság ügyben lenne szükségem tanácsra.

Figyelt kérdés
Eléggé egyedül érzem magam, nincs igaz barátom egy sem csak egy-két úgymond haver ,akikkel néha-néha összejövünk,ha nagyon unatkozunk és nincs más jobb dolgunk. Volt egy legjobb barátnőm, akivel sajnos megromlott a viszonyunk. Megváltozott ,lett egy komoly kapcsolata és úgy éreztem,hogy engem elfelejtett, elhanyagolt. Még beszélünk ,mivel osztálytársak is vagyunk de már semmi sem a régi. Én nem bánnám,ha megint olyan jóban lennénk,mint anno de tudom,hogy ez lehetetlen, mivel ő is megváltozott (és nem éppen a jó irányba) és én is. Néha úgy érzem,hogy ő is szeretné ha ismét jó barátok lennénk de nekem a régi éne hiányzik nem a mostani. Mit tegyek? Keressek új barátod vagy próbáljak meg megint vele barátkozni?
2009. júl. 1. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hello! Hajh... Szomorú... DE!: Én is kb így jártam csak az én volt legjobb barátnőmnek nem volt pasija. 1szerűen csak megutált. (ma sem tudom miért). Most megint barik vagyunk de nem az igazi... Ő is megváltozott. Sokat. Nem tom te hogy vagy de engem egy időben nagyon sokat szekáltak. Nem törődtem velük. Szerintem keress új barikat (itt vok én is ha gondolod írok privit) és majd idővel helyreállnak a dolgok. Remélem segítettem!!
2009. júl. 1. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is remélem, hogy helyrejönnek a dolgaid. Ha akarsz nekem is írhatsz privit.
2009. júl. 1. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ! Örülnék neki,ha írnál privit, beszélgethetnénk. :)
2009. júl. 1. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt kell mondanom, hogy határozottan kezd bosszantani, amikor a barátságokkal kapcsolatban azt olvasom, hogy mit tegyek, keressek új barátot, vagy!? Mi jelent az, hogy keressek új barátot? A barátságok hosszú évek alatt alakulnak ki, és nem dobja az ember félre sem egy új kapcsolat, sem semmi más miatt. Nem is volt igazából a barátnőd, haver volt, akivel jól éreztétek magatokat együtt, volt, elmúlt, nincs rajta mit sajnálni. Légy nyitott új kapcsolatokra, és ne hidd a második héten, hogy ez barátság. Majd igazi barátság lesz, ha kiállja az idő próbáját. Társaságot szórakozáshoz pedig bárhol, bármikor találsz.
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőtökkel szívesen beszélnék! :)
 6/7 A kérdező kommentje:

18:23-asnak:

Nem hiszem,hogy 9 évig csak haverok lettünk volna. Szinte minden szabad időnket együtt töltöttük, mindenki tudta rólunk,hogy mi legjobb barátnők vagyunk, nem is igazán említettek minket külön-külön, csak együtt. De ezek szerint semmi sem tarthat örökké... Azért köszönöm a választ!

2009. júl. 1. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél, nekem is írhatsz! :)

Én is hasonló cipőben járok az egyik barátnőmmel. Nagyon megváltoztunk két ellentétes irányba, nem értjük meg egymást, képtelenek vagyunk helyrehozni a kapcsolatunkat, megbeszélni a gondokat. Haldoklik a kapcsolatunk.

Mit tegyél? Szerezz barátokat!

DE ugyanakkor nem kell ezzel a barátnőddel se megszakítani a kapcsolatot. Ha hív valahova, találkozzatok. Esetleg te is próbálkozhatsz programok szervezésével. Beszéljétek meg a mostani helyzetet!

2009. júl. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!