Ha abba beleőrülnél, hogy örökké élsz, akkor abba nem, hogy örökké halott vagy?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 17:26
1/3 anonim válasza:
Ha halott vagyok akkor nem létezek, tehát nem tudok megőrülni.
2/3 anonim válasza:
Örök lét az egy idő után pokol, mintha nyilt lánggal égetnének szét, ilyenből egy perc is egy örökkévalóság. Eljutni abba a státuszba, mikor már mindenkit és mindent unsz halálosan, mert már olyan régóta létezel, után mivan? Mit csinálsz? Semmit. Muszály hogy vége legyen egyszer. Még ha volna biologiailagy legyürhető öregedés, betegség, ami lesz hamarosan, az emberi elme akkor sem győzhető le. Az unalom győz úgyis. És ha megszüntél létezni, akkor meg nem zavar több semmi, pont úgy ahogy születésed előtt sem zavart,hogy mit csináltak mások a már előtted létező életükben.
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy furcsa de én nem tudok unatkozni, szerintem ha 1000 évig élnék akkor se tudnék unatkozni, mert olyan az elmém.
2012. jún. 26. 07:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!