Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van az élet után?

Mi van az élet után?

Figyelt kérdés
Golndolkoztam lehet hogy beleszállunk valaki ujszülött baba testébe vagy semmi vagy visszautazunk az időbe vagy mi????
2009. júl. 1. 15:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van valami utána.Én mindig arra gondolok,hogy az amit érzek,gondolok,az nem veszhet a semmibe.Az nem lehet,hogy nem fogom megtudni hogy van e Isten.De viszont nem hiszek a végtelenben.Ez ellentmondásos...
2009. júl. 1. 16:32
 12/14 A kérdező kommentje:
kösz
2009. júl. 1. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

engem is érdekel ez a téma...

ovis koromban meg voltam róla győződve,hogy aki meghal,annak a teste tovább él.Emberben,növényben állatban.Bármiben...aztán ahogy nőttem,elfelejtettem a dolgot.

De 5.ben töri órán tanultuk a buddhákat,és ott azt írta a könyv,hogy azok a hívők hisznek a reinkarnációban(nem tom,hogy írják),és hirtelen eszembe jutott,hogy mire gondoltam x évvel ezelőtt....

szerintem van élet a halál után...nekem már több ilyen érzésem is volt,mintha már átéltem volna ugyanazt az előző életemben.....az a déjá vu

2009. júl. 1. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Halál.
2009. júl. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!