Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van az élet után?

Mi van az élet után?

Figyelt kérdés
Golndolkoztam lehet hogy beleszállunk valaki ujszülött baba testébe vagy semmi vagy visszautazunk az időbe vagy mi????
2009. júl. 1. 15:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

majd kiderül:)

nem tudom, én nem vagyok vallásos, nem hinném hogy van valami

2009. júl. 1. 15:39
 2/14 A kérdező kommentje:
én se, de mondhatok vajon olyat magamnak, hogy: majd a következő életembe sikerül? van ilyen?
2009. júl. 1. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha meghalok,utána szólni fogok csak add meg a címed :P:P

Amúgy a lélek kiszáll a testből,ezért látja,pl néhány ember magát kívülről,amikor épp újraélesztik. Én hiszek benne valamelyest,tehát nem tartom azt bolondnak,aki ilyet állít.

2009. júl. 1. 15:53
 4/14 A kérdező kommentje:

:) oké

multkor volt egy olyanom hogy vérzett az orrom és 1 liter vért biztos veszítettem aztán elájultam és olyat álmodtam hogy ott vagyok a nagy fehér semmibe és ott van elöttem egy nagy fény és anya azt mondta, hogy csak 2 mp volt :S

2009. júl. 1. 15:58
 5/14 A kérdező kommentje:
jha és nem vagyok paranojás
2009. júl. 1. 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:
XD
2009. júl. 1. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Az élet után nincs semmi.
2009. júl. 1. 16:03
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Engem is foglalkoztat a gondolat, és olvastam könyveket. Nem vagyok vallásos, és nehezen fogadom el azt, amit nem látok, de bizonyos érvekkel meggyőzhető vagyok. Én próbálok abban hinni, hogy a lelkünk kiszáll belőlünk, és a testünk utána csak egy levetett ruha lesz. Az asztrális testünk, vagyis a lelkünknek szinte nincs kiterjedése, az elménk megnyílik és egy másik világba kerülünk, ahonnan nem tudunk kommunikálni a többiekkel. Hosszan lehet ezt taglalni, és sokan le is hurroghatják, de engem nem érdekelnek. Őket biztosan megnyugtatja az a tudat, hogy a föld alatt szépen elrohadnak, vagy hamuvá égetik őket és ennyi
2009. júl. 1. 16:06
 9/14 A kérdező kommentje:
kicsit morbid de jó ötlet
2009. júl. 1. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Tipp - dr Raymond Moody: Élet az élet után
2009. júl. 1. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!