Undokalak kérdése:
Mit tudtok a XI. kerültei Ballagi Mór utcáról Budapestn? Jó a közbiztonság arrafelé? Normális környék?
Figyelt kérdés
Nemsokára Pestre költözök és találtam egy jó albérletet a XI. kerületi Ballagi Mór utcában, de nem ismerem a környéket. Tudnátok valamit mondani róla? Előre is köszönöm!2012. jún. 2. 18:07
21/25 anonim válasza:
Á, semmi. Néha lézeng a CBA környékén pár hajléktalan, de békés hely az utcánk. A Rio kávézó, meg az egy hónapban egyszer (sem)kinyitó zenés hely nem hallatszik ide. A kávézó is full nyugalmas, a Karinthy Színház mellett van. Metró? az azért két megállóval messzebb van, nem remeg a föld:-D. Egy megállóra edzőterem, szálloda, templom, az utcában éjjel-nappali pékséggel, borbolt, világhálós antikvárium, állatkórház, szolárium. Egy utcára kozmetika, két háztartási, kerékpárbolt, optika, (és még négy egyéb üzlet) öt-hat utcára posta, képkeretező, fodrász (nekem putri, én csak barber shopba megyek). Ha valami érdekel, írj nyugodtan senki sem érdeklődik ez iránt a rejtett kincs iránt:-S.
22/25 anonim válasza:
Állatkórház=ők írják így magukat, sima állatorvos, nem állnak sorba kutyákkal meg macskákkal az emberek:-). az utca végén közteresek székháza, meg az alk. véd. egyik egysége (nem harapnak, be van kamerázva az utca, de nem hozzájuk van bekötve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!