Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudtok a XI. kerültei...

Undokalak kérdése:

Mit tudtok a XI. kerültei Ballagi Mór utcáról Budapestn? Jó a közbiztonság arrafelé? Normális környék?

Figyelt kérdés
Nemsokára Pestre költözök és találtam egy jó albérletet a XI. kerületi Ballagi Mór utcában, de nem ismerem a környéket. Tudnátok valamit mondani róla? Előre is köszönöm!

2012. jún. 2. 18:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Írjátok konkrét kérdéseket, válaszolok! Egy közelben lakó
2014. márc. 22. 21:16
 12/25 anonim ***** válasza:
Az 1-es válaszadó vagyok. Lehet, leveleztünk is korábban, ha te vagy az:-). Hamarosan fogok költözni, kicsit elhúzódott a felújítás. Még mindig jó döntésnek tartom, hogy itt vettem lakást. Csak az zavart meg picit, hogy néztem a hirdetéseket, és számos eladó lakás van az utcában. Mi lehet az ok?
2014. márc. 23. 10:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Hahó! Mi újság a Ballagiban?
2015. jan. 23. 14:44
 14/25 MissEra válasza:
Akik odaköltöztek mind eltűntek? :)
2015. febr. 4. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem, én vagyok...
2015. febr. 4. 20:55
 16/25 anonim ***** válasza:
Halihó hajhó!:-) A Ballagi utcából (vagy a környékről) van itt valaki?
2015. okt. 18. 08:32
 17/25 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk, Ballagisok:-).
2016. okt. 16. 00:14
 18/25 Celtix válasza:

Kornyekrol, Csoka utca. 4 eve (vagy ot? nem szamolom) elek itt. Szeretem. Mit kivansz tudni ?

(Kelenfold pu. kb. tiz perc gyalog, de max. 7 percenkent megy villamos 19-49 mindket iranyba, szoval a Moriczon vagy kelenfoldon atszallhatsz 4-es metrora. Ha bicajod van, a Bikasig eltekerni ket perc es metro. Gyalog sem veszes)

2016. nov. 18. 08:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is itt lakom (a Ballagiban), csak nem nagyon ismerek senkit.
2016. nov. 19. 09:25
 20/25 Kneerd válasza:
Sziasztok. Most mi a helyzet a Ballagi Mór utcában? A tulajdonságai (pl. közlekedés) miatt szimpatikus. Mégis valami mozgatja bennem ezt a kérdést. Minden infó érdekel. Pl.: hangos kocsma a közelben, építkezés, remeg a föld a metrótól vagy bármi ami hasznos lehet. Köszi
2017. júl. 10. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!