Milyen vicces ellenőrző beírásokat ismeretek? Ill. milyen beírást kaptatok már életetekben? Nekem volt ilyen: A fia az osztályteremben MÁV bemondásokat hallatott melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett.
"XXXX megette az osztályfőnök tízóraiját, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."
Forrás: Szilvásbukta
(képként van)
De legalább a szülők jót röhöghettek rajta.
Hasonló:
Gyermekük a menzán kézzel eszik.
Válasz: Köszönjük a tájékoztatást otthon már tanulja hogyan kell lábbal enni.
Vagy:
Tájékoztatom, hogy gyermekük nem képes folyékonyan olvasni
Válasz:
Tudom, ezért jár iskolába.
Én középsuli 2. osztályban, azért kaptam osztályfőnökit, mert nem mentem az évnyitóra, hanem inkább elmentem helyette gokartozni. :) Semmi vicces beírás (pedig vártam(, csak tényszerűen annyi volt ,hogy a kötelező tanévnyitón nem jelent meg, ezért osztályfőnöki.
Érdekes, hogy az is ofőt kapott ,aki megjelent ugyan ,de nem alkalomhoz illően öltözve (fekete nadrág, fehér ing), egyik osztálytársam fekete ingben jött, de volt, aki rövidgatyában, papucsban és kosaras mezben.
Ezek után simán megérte, az az osztályfőnöki figyelmeztetés, bár ki tudja mi a nagyobb bűn nem elmenni, vagy nem alkalomhoz illően öltözve menni.
A gyereknott hagyta az ellenörzőjét a padon
Persze hogy odamegyunk!
Márk:olvasom,Tisztelt tanárnő,szeretném Ádámot elkérni 1/2(fél hét)-re
Mindenki röhög
-Andris:Piroska néni,az Ádám fél hetet írt a tajékoztatóba
Márk:nem csak ő így irja a 2t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!