Milyen vicces ellenőrző beírásokat ismeretek? Ill. milyen beírást kaptatok már életetekben? Nekem volt ilyen: A fia az osztályteremben MÁV bemondásokat hallatott melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett.
Matektanárnőm mindig is irigy volt rám, mert mindig szép, divatos ruháim voltak. Egyik nap volt rajtam egy kis szempillaspirál és szájfény. Elkérte az ellenőrzőm és beírta:
"Anna ma úgy nézett ki mint, aki most jött a kozmetkustól."
Anyám csak nevetett. :)
Ilyenről hallottam, hogy a fia túlságosan érdeklődik a lányok iránt, kérem beszéljen vele erről.
Válasz is jött: Tanárnő én ennek inkább örülök, természetesen megpróbáltam felvilágosítani ,de ő világosított fel engem.
Beírás: Gyermeke a szexuális felvilágosító óra alatt képregényt olvasott
Válasz: akár az anyja.
Beírás: A gyerek óra alatt a padon lévő morzsákat eszegette
Válasz: A gyerek este a vacsora után az asztalon lévő morzsákat eszegette
Tanár: Ezt miért írta be?
Szülő: Ugyanazért amiért maga.
"T. Szülők!
... rajz órán rajzolt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."
"T. Szülők!
... ének órán énekelt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem!"
Ezeket most sikerült egy napon beszereznem! :D És külön tanártól... Anyám szakadt a röhögéstől :D
ezeket én kaptam...
T.szülő!Krisztián veszélyzteti társai é tanárai testi épségét ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
T.szülő!Krisztián az angol órán angolul olyan szavakat használt a mondatba ,hogy nem értettem mit mondott,majd visszakérdeztem 2-szer majd azt mondta,''hagyjuk az egészet biztos a piacon vette a papírját az angol tudásáról'' ezért szaktanári figyelmeztetőben részesítem
Valami hasonló:
Tisztelt Szülők!
Mikor megkérdeztem, mi volt a legkellemesebb emlékük a nyáron a fia azt válaszolta, hogy mikor a sátorban megdugtam egy jó nőt a Szigeten. Ezért szaktanári figylemeztetésben részesítem.
Szülői válasz:
Tisztelt tanár úr!
Ennél jobb élményt én se tudok elképzelni, de amennyiben a tanár úr másképp gondolja, azonnali hatállyal intézkedem, hogy a fiam egy másik osztályba kerüljön.
Engem és 2 bajtársamat bevittek a tanáriba és leiratták velünk,hogy mit csináltunk az órán:a fiú 10 percig hosszasan szorongatta a ceruzát és nem irt le semmit,a lány azt irta:Nevetgéltem.Nem ültem a helyemen,de a helyemen ültek!
Én pedig:Bélgázos hangokkal zavartam az órát.
Odaadtuk a tanárnak a lapokat és nagy vihogva kivágtattunk a tanáriból.
De a magatartás füzetembe került olyan is hogy kacarásztam,ettem-ittam az órán,beszélgetek,forgok,beszólogatok...
Én kiváltképp rossz gyerek voltam és abban az időben nagyon szigorúan vették a magatartási problémákat. A sok sok közül kettőre emlékszek tisztán:
"Tisztelt szülők! XXYY fiuk testnevelés óra után az osztálytársai előtt mutogatta nemi szervét és hevesen rázta. Ezután bebújt a tanteremben található szekrénybe, ahonnan nem volt hajlandó egész tanórán előjönni. Néhány osztálytársa holmijában károkat okozott. Kérem fiuk fegyelmezését és a kár megtérítését!" - ez alsó tagozatos koromban fordult elő
"Tisztelt Szülők! XXYY fiuk a mellékhelyiségben lévő villanykapcsolók burkolatait eltávolította és elmondása alapján lehúzta a wc-n, életveszélyt okozva ezzel. Igazgatói intésben részesítem!" -ez felső tagozaton történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!