Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek bejönnek a kicsit...

Nektek bejönnek a kicsit visszahúzódó, nem túl beszédes lányok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 20:55
 1/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Igen. Nagyon!
2012. máj. 31. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is! :)
2012. máj. 31. 21:57
 3/9 Kopasz555 válasza:
Már nincsenek olyanok
2012. máj. 31. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább, minthogy címeres k*rva legyen :)
2012. máj. 31. 22:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Kopasz555 de vannak mint pl.én :)
2012. jún. 1. 18:42
 6/9 A kérdező kommentje:
indokoljátok,miért jönnek be nektek az ilyen lányok?
2012. jún. 1. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Bejönnek. Egyrészt mert hasonló vagyok, csak férfiben. Másrészt, mert feltehetően nem az önfeledt bulizás, ivás, cigizés számukra a fontos, hanem jobban értékelnek egy kellemes sétát, a barátnőikkel elmennek ide-oda de nem k*vulnak, nem szedik fel a világ összes pasiját stb.

Meg pl. hogy nézne ki egy beszélgetés: én csendesebb, a lány bulizósabb: Lány: Mit csináltál ma? Otthon ültem...

Én kérdezem a lánytól ugyanezt: "Képzeld elmentem bulizni, tudod xy-al, olyan jó hely, finom a piájuk, tökre bekészültem tőle..." Meg ha különbőzőek vagyunk, nem nagyon tudonk együtt elmenni valahová.

2012. jún. 1. 20:12
 8/9 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van :)
2012. jún. 1. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is azért, mert egyrészt én is ilyen vagyok/voltam, meg ezeknek a mai nagy "menő" lányoknak már nincs életük, mindig buli, Facebook, meg mások szerelmi élete, cigi, pia,... Hadd ne mondjam tovább. Én is csatlakozok az előttem válaszolóhoz.
2012. jún. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!