Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt a legbizarrabb név...

Mi volt a legbizarrabb név amiről valaha hallottál?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 20:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lorenzo von Mattelhorn
2012. máj. 30. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Engem nagyon idegesítenek a már magyarosított, de mégiscsak külföldről származó nevek. Főleg akkor furcsa, amikor egy teljesen hazai vagy épp szintén különös vezetéknévhez csatolják. Most mondok egy példát: Főző Szamira. Nem túlzok, tényleg ismerek ilyen embert. Vagy: Kováts Xéna. Mondjuk ilyet nem ismerek, de azért elég furcsán hangzik, nem?

Ezek alól a "magyar-de-külföldi" nevek alól kivétel talán csak az Amira, az itthon is egyre gyakoribb, és nem is csúnya hangzású.

2012. máj. 30. 21:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem se jó magyarosítani őket, de azért vannak jó nevek is :-)
2012. máj. 30. 21:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, látom nézed az így jártam anyátokkal-t :D

Egyébként amit az előző írt, azzal én is egyetértek. Itt sok Lakatos Pamela és Lázár Ráfáel rohangál, szerintem enyhén vicces.

Bőrgyógyászomat hívják Gomba Beának, ha ez bizarrnak számít.

2012. máj. 30. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Eperke, Barack, Manó... fuuuu:S
2012. máj. 30. 21:52
 6/12 Bejnisz válasza:

Egyik ismerős kisgyereknek az osztálytársát hívják Karácsonyi Ajándéknak! Alig akartam elhinni, amikor meghallottam! Ezenkívül az egyik volt tanárnőnk neve: Havasi Gyopár. De ami még nagyon furcsa, ezeket mások mondták: Cserepes Virág, Sárkány Bendegúz, Vida Tekla Őzike. Persze a vezetéknevéről senki nem tehet, de keresztnevek közül hallottam még, hogy létezik: Életke, Bársonyka, Fürtöske, Délibáb.

Nem ítélem el azt, aki hasonló nevet ad a gyerekének, de én pl az enyémnek nem tudnám elképzelni! :)

2012. máj. 31. 15:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Karácsonyi Ajándék XD!
2012. máj. 31. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Malióczki ilyen hülye nevet...
2012. jún. 1. 14:30
 9/12 M. Sarolta válasza:
lakatos Nintendó... XD Szerintem a Nagy Barna Farkas szintű nevek lehet hogy viccesek, de egy életet ronthatnak el vele. Nagy hatással van a gyerekekre ha csúfolják őket, a további életükre befolyással lehet. Persze van akit nem zavar, de ritka... Nekem a Remény tetszik, de nem neveznék el így senkit.
2012. júl. 6. 12:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Most futottam bele egy "majdnem Genitáliába!" XD De amúgy amiről hallottam, hogy adni akarták, de nem engedték, az a radiátor, meg a kazetta! XD Amúgy a Zsülike név magyar gyereknek az áááhh!! :S :D
2012. júl. 6. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!