Melyik volt a legbrutálabb vicc, amit valaha hallottál?
Mindííg, minden körülmények között?
Mindííg, minden körülmények között?(asszem ennyiszer mondta el)
igaz, hogy nem "sírtam a röhögéstől", de ez volt az utóbbi időben hallott egyik vicc, amin nevettem:
beteg: - doktor úr! azt mondják, hogy láthatatlan vagyok. maga szerint igaz?
orvos: - szólt valaki?
(ugye azért kérdezte, hogy elhitesse a beteggel, hogy ő tényleg láthatatlan)
szia, ezt egy fiú írta itt a gyik-en (közvetlenség volt a problémája), és nagyon tetszett :
Két kisfiú beszélget. A 6 évs így szól a 4 éves öccséhez:
-Te,szerintem itt az ideje,hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat.Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik,te meg mondasz valamit,amibe lesz egy "ba'meg".
A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít.A 6 éves lép be először és így szól:
- A bödös francba,én müzlit kérek.
Az anya jól eltángálja a bátyt és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat,majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest:
- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
- Hát, ba'meg, műzlit biztos nem.
Egy politikus be megy nagy fájdalmakkal az orvoshoz, és kérdezi tőle, miután az orvos megvizsgálta.
- Doktor úr, mennyi időm van még hátra?
- 10 - válaszolja a doki.
- Na jó de tíz mi? - kérdezi a politikus.
- 9, 8, 7...
üdv
26/F
LastOne.Left
Két rendőr megy az utcán.
Találnak egy gumibotot.
Mondja az egyik:
Te, ez nem a Béláé?
Mire a másik:
Nem, az övé elveszett...
Nekem ez a kedvencem. :>
Egy hazasparnak anyagi gondjai vannak.
Mondja a ferj a felesegnek: "Dragam meg kene tanulj fozni, hogy kuldjuk el a szakacst."
Erre a feleseg feleli: Te is meg kene tanulj dugni, hogy kuldjuk el a sofort.
:)))
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!