Lustaság ellen valami megoldás?
Szia!
Főként elhatározás kérdése,mivel minden az agyban dől el.
Úgy vélem összességében kéne kezelned a dolgot. Csak fizikailag vagy lusta vagy agyilag is?
A tanulás is nehezen megy?
Szerintem szellemileg is gyúrjál és fizikailag és ez így együttesen csak a hasznodra válhat.
Egyadűl lustább az ember próbálj meg társat keresni hozzá.
Mihez lenne kedved,mihez érzel magadban affinitást?
Amúgy javaslok egy kutyát nekem bevált. Eleinte elkezdtem egy kutyafuttatóra járni és annyi mindenkivel megismerkedtem. Kutyával lehet pasizni,csajozni stb.
Télen volt olyan,hogy hajnalba 5-kor vittem ki sétálni az erdőbe nagy havazás után ,olyan volt mint egy mesefilm. Kékesen csillogott a hó közben a napfelkelte……….
Nem tudom milyen az életviteled,de egy vérvizsgálat jól jöhet, hogy kizárjanak valamilyen kóros vitamin,vagy ásványanyag hiányt. Esetleg alacsony vérnyomás,vashiány stb.
Tudom a pénz sem mindegy ,mert vannak puccos csillagászati áron lévő Fitness termek.
Hát igen az a fránya nettezés!
Valamivel ,vagy valakivel motiválni kéne magad!
Amúgy a kertben lévő kutyákat is elkell vinni sétálni egy nap 1x.
Kezdjél el sétálni kocogni a kutyusoddal.
Kell szocializálódnia na meg neki is kellenek a kutya haverok.
Amúgy meg a munkát illetően,mindegy mi az csak csinálj valamit. Dolgozni sosem szégyen!
Kapd össze magad ne tunyulj. Mitől vagy így elkedvetlenedve?
Az idő rohan. Nem tudom otthon mosnak,főznek takarítanak rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!