Mi veszi el a vér szagát?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 13:57
12/17 A kérdező kommentje:
a-a de kössz :/
2009. jún. 30. 23:12
13/17 anonim válasza:
a kóla nem kamu...... önts vért valahová, hagyd megszáradni, és kólával percek alatt eltüntetheted.
14/17 anonim válasza:
"önts vért valahová"
És honnan szerezzen vért? Melyik boltban lehet kapni? Egyébként a kóla tényleg nem kamu, csak azért mondják, mert fáj az igazság és azt a szart isszák.
15/17 anonim válasza:
a kóla tényleg jó volt erre. nem hogy elveszi a szagát, de magát a vért is egész jól eltünteti.
kipróbálták a Discovery-n.
16/17 anonim válasza:
Látom meg a vita a kóláról... Én csak azt tudom mondani, hogy prímán kiveszi a vért. Nekem sajnos elég gyakran vérzik az orrom, nemegyszer volt olyan, hogy fontos helyre siettem és eleredt az orrom vére, a gondosan kiválasztott ruhám persze csupa olyan lett... Ilyenkor mindig beugrottam a legközelebbi boltba, vettem egy olyan kis 99 forintos kólát és azzal "kimostam" és amíg odaértem a dolgomra meg is száradt a ruhám.
17/17 A kérdező kommentje:
okéé elhiszem h a kola jo köszönöm ha összevérzek vmit majd kolával suvickolom ....de nem a kolára gondolok ... jöhetne vmi uj ötlet mer 2 napja ezen agyalok és nemtok aludniiii
2009. júl. 2. 01:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!